Cea mai mare GAFA a lui ADRIAN NASTASE dupa ce a iesit din inchisoare. FOTO JENANT!

Fostul premier Adrian Nastase se bucura de primele zile de libertate alaturi de familia sa, la Cornu, dupa ce joia trecuta a fost eliberat din Penitenciarul Jilava.Nastase a imortalizat momentele de la Cornu in cateva imagini, iar pe unele le-a facut publice.  O fotografie in care fostul premier apare alaturi de cei doi fii ai sai, Mihnea si Andrei, i-a emotionat pe simpatizanti, insa in prim-plan iese si un detaliu stanjenitor.

Adrian Nastase a fost eliberat din inchisoare joi si a preferat sa petreaca ziua de vineri alaturi de familie, fara a raspunde miilor de mesaje primite. La fel si cei doi fii ai sai. Sambata insa, acestia au revenit pe bloguri si pe retelele de socializare.

O imagine, in care fostul premier apare alaturi de Mihnea, Andrei si cainele familiei, in curtea casei de la Cornu i-a emotionat pe simpantizanti. Nu putini au fost insa cei care au observat si un detaliu absolut jenant care le-a scapat. Patrupedul, simpatic de altfel, era chiar in timpul unei erectii.

Citeste si: Adrian Nastase a fost eliberat din penitenciar

Tot sambata, premierul a postat pe blogul personal un text in care le-a multumit celor care i-au fost alaturi.

“Va multumesc ca ati fost alaturi de mine, in tot acest timp. In Norvegia, locuitorii aprind mici luminite in ferestre pentru calatori, pentru ca acestia sa nu se simta singuri. Mesajele voastre, pe blog sau pe Facebook, m-au insotit in aceasta calatorie prin “desert””, a scrie Adrian Nastase pe blogul personal.

Citeste si: ADRIAN NASTASE: Dosarele mele au avut SCOPURI POLITICE

Adrian Nastase a plecat joi din Penitenciarul Jilava, dupa ce Tribunalul Ilfov a decis, definitiv, ca fostul premier sa fie eliberat conditionat, pentru ca a executat o treime din pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare. Nastase este din nou liber, dupa doua condamnari si dupa ce a stat 500 de zile in penitenciar, insa fostul premier va avea pedeapsa de patru ani si sase luni executata in 2017.

Instanta suprema i-a condamnat in 6 ianuarie, in dosarul Zambaccian, pe Adrian Nastase la patru ani de inchisoare cu executare, pe sotia acestuia, Dana Nastase, la trei ani cu suspendare, iar pe Irina Jianu, la patru ani cu executare. Adrian Nastase a fost incarcerat in aceeasi zi. Fostul premier a fost eliberat joi, dupa 605 zile de detentie.