Cea mai mare gala K1 din Europa va avea loc in Romania

Superkombat si Primaria Galati au lansat o campanie umanitara la nivel mondial pentru ajutorarea sinistratilor, urmand sa fie distribuit un mesaj permanent prin intermediul televiziunilor partenere la urmatoarele trei gale majore care vor fi organizate pana la incheierea acestui an, inclusiv marea finala de la Galati, programata pe 21 decembrie.

Campania va fi anuntata pe 12 octombrie, cu ocazia galei Superkombat World Grand Prix Giurgiu, acolo unde luptatori din noua tari vor lupta in ultima gala de calificare pentru Final Elimination, eveniment programat pentru 9 noiembrie. In main-eventul galei de sambata, campionul mondial Bogdan Stoica il va infrunta pe egipteanul Amir Zeyada.

Trei gale Superkombat, inclusiv finala, vor avea loc pana la finalul acestui an, dupa urmatorul program: 3 noiembrie, 9 noiembrie, 21 decembrie.

La data de 3 noiembrie, in cadrul celui mai mare festival oriental din Europa, de la Carrara (Italia), la care vor fi prezenti peste 100.000 de vizitatori, si produs de Eduard Irimia, va incepe oficial campania de sprijin al sinistratilor in toate cele 4 zile, inclusiv la ceremonia de inchidere, acolo unde va avea loc o gala Superkombat “Asia vs Restul Lumii”, transmisa in aproximativ 100 de tari prin intermediul Eurosport, Fight Now, Epicentre si Fight Network TV, urmand sa aiba o acoperire pentru aproximativ 600 de milioane de oameni.

sursa foto: jurnalul.ro