CEA MAI MARE NAVA-FERIBOT din lume va lega Romania de porturi din Georgia si Ucraina

O linie de feribot la Marea Neagra, pe ruta Constanta – Batumi (Georgia) – Ilyichevsk (Ucraina), va fi inaugurata joi la terminalul feribot CFR Marfa – Romcargo maritim, a anuntat printr-un comunicat de presa Ministerul Transporturilor.

Potrivit sursei citate, cu ocazia acestei ceremonii oficiale, Greifswald, CEA MAI MARE NAVA-FERIBOT Ro-Ro/pasageri/railway din lume, va sosi in portul Constanta, de la Ilyichevsk, si va porni in calatoria sa spre Batumi. Conexiunea va fi asigurata cu nave ale companiei Ukrferry din Ucraina, avand ca partener operatorul portuar Romcargo Maritim din Constanta.

Citeste si: Doua nave s-au CIOCNIT la HONG KONG. COLIZIUNEA s-a soldat cu 33 de RANITI

La evenimentul de lansare vor participa Iulian Matache, secretar de stat in Ministerul Transporturilor, si oficiali din Georgia si Ucraina. Evenimentul, organizat de Ministerul Transporturilor, prin Secretariatul National TRACECA, va reuni, de asemenea, reprezentanti la nivel de conducere ai institutiilor de stat, ambasadori din Georgia, Ucraina, Kazahstan, Armenia, Azerbaidjan, Turkmenistan si Turcia.

Citeste si: Tragedie in Indonezia! Un feribot cu turisti s-a scufundat

Sursa foto: adevarul.ro