Cea mai mare SALA DE SPORT cu ACCES GRATUIT din Bucuresti va fi inaugurata in Oraselul Copiilor

Primaria Sectorului 4 va inaugura vineri, la ora 18.30, cea mai mare SALA DE SPORT cu ACCES GRATUIT de pe raza Capitalei, au anuntat reprezentantii institutiei.

Situata in Oraselul Copiilor (Sos. Oltenitei nr. 15), spatiul dedicat practicarii miscarii si sportului reprezinta cadoul-surpriza al Primariei Sectorului 4 oferit tuturor copiilor, in preajma celebrarii in plan international a zilei lor.

Construita in mai putin de o jumatate de an, cladirea reprezinta cel de-al doilea obiectiv de investitii, dupa Sala de Jocuri, realizat in cadrul proiectului de ansamblu, privind reamenajarea Oraselului Copiilor, demarat de autoritatea locala inca din anul 2011, dupa ce aceasta zona a sectorului a trecut din administrarea Consiliului General al Municipiului Bucuresti in cea a Consiliului Local Sector 4.

SALA DE SPORT MULTIFUNCTIONALA este situata pe una dintre aleile care marginesc accesul principal in parc, in vecinatatea locului de joaca acoperit, inaugurat in luna decembrie a anului trecut.

Citeste si: Cel mai mare loc de joaca din Bucuresti va fi inaugurat luni in zona Oraselul Copiilor

Cu o suprafata de 1.000 de metri patrati, cladirea are un regim de inaltime de P+1 si este destinata activitatilor sportiv-educative pentru copiii cu varste de pana la 18 ani, ACCESUL fiind GRATUIT, iar programarile pentru diferitele activitati sportive putand fi facute in prealabil, la receptia salii de sport.

Cu o amprenta la sol de 500 de metri patrati, parterul a fost amenajat cu terenuri pentru practicarea unor sporturi precum handbal, baschet, minifotbal si volei.

Citeste si: Noul Orasel al Copiilor din Parcul Tineretului va avea plaje in forma de Tom si Jerry

Etajul cladirii gazduieste o zona pentru fitness, dotata cu trei benzi de alergare, doua biciclete, o bicicleta eliptica si un stepper. In cea de-a doua zona au fost amplasate doua echipamente multifunctionale de forta, iar, intr-o alta, opt mese de ping pong, fiind, totodata, amenajat si un spatiu de gimnastica, dotat cu sapte spaliere, un cal cu trambulina si saltele.

De asemenea, sala este dotata cu patru vestiare (doua pentru femei si doua pentru barbati), patru bai cu dus, supraveghere video, precum si sistem wireless de acces la Internet.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4