CEA MAI MUNCITOARE ZODIE

Firea consecventa, ambitioasa si spiritul de competitie fac din Capricorn cel mai muncitor semn al zodiacului.

Capricornul este o persoana inzestrata cu o rabdare enorma si cu un nivel de toleranta a aspectelor negative ale vietii pe masura. Stiu ce vor in viata, de obicei isi doresc bunastare, influenta si apreciere din partea celorlalti, insa pentru a atinge aceste obiective sunt constiente ca trebuie sa munceasca din greu. Intotdeauna isi traseaza obiective inalte si progreseaza rapid cu scopul de a le indeplini.

CITESTE SI: CUM TE SABOTEAZA OAMENII, IN FUNCTIE DE ZODIE

Foarte rar isi consuma energia pe ceva ce nu are legatura cu munca sa, pe care o face din placere, si cu scopul lor in viata. Este o persoana serioasa, lipsita de spontanitate si creativitate, insa stie sa se faca placuta, pentru ca poate fi si o persoana amuzanta, daca reusesti sa o cunosti mai in profunzime.

Prioritatile in viata: cariera, cariera, cariera

Personalitate pasnica, tot ce stie sa faca este sa munceasca si nu ar indrazni vreodata sa faca vreun rau cuiva, sa saboteze sau manipuleze alte persoane, cu scopul de a ruca pe scara valorilor. Sefii ii apreciaza latura practica, aplicata a Capricornului. Este o persoana eficienta care isi ia sarcinile in serios si nu se lasa pana nu le duce la bun sfarsit, chiar daca asta inseamna ore suplimentare, deplasari incomode sau munca acasa.

Isi neglijeaza familia si relatia de cuplu

Tocmai acesta este motivul pentru care Capricornul este cel mai probabil sa nu aiba o viata prea fericita in relatie. Prioritatile lui sunt clare: cariera, cariera, cariera, avand tendinta sa-si neglijeze familia. In lipsa unei jumatati mai intelegatoare, cel mai probabil Capricornul isi va indeparta partenerul de viata, ajungand sa fie singur. Si in cazul prietenilor va face la fel.

O face pe Stie-Tot

Persoanele nascute sub acest semn sunt dornice de afimare si, pe langa munca pe care o depun, le place sa aiba si influenta asupra oamenilor din jur. Adora sa le fie ceruta parerea si sa dea sfaturi, dar si sa afiseze mereu imaginea unui Stie-Tot. Din pacate, uneori se angajeaza in discutii contradictorii din cauza unor convingeri personale legate de o anumita tema si, chiar daca nu au dreptate, isi mentin teza.

Nu sunt prea buni nici in pozitii de lider, ei isi fac mult mai bine munca si isi pun mai bine in evidenta aptitudinile atunci cand nu ocupa functii strategice intr-o companie. In plus, Capricornul poate fi distant, rece si sarcastic, iar o pozitie intr-o functie de top l-ar face sa devina cel mai antipatic om din firma.

CITESTE SI: CELE MAI ASCUNSE DORINTE ALE ZODIILOR

In plus, daca este stresat, Capricornul isi varsa nervii pe primul om care ii iese in cale. Se dezechilibreaza insa pe loc atunci cand Capricornului nu-i ies pasentele. Devine nesigur pe el, isi pierde capul, se mobilizeaza greu sa se adune pentru a da randament si are deseori nevoie de sfatul unui apropiat pentru a-si pune ordine in planuri.

 Sursa:unica