Cea mai PERICULOASA inchisoare. Cum arata PUSCARIA unde condamnatii sunt MARCATI si gardienilor le e FRICA sa intre. Vezi VIDEO

Penas Ciudad Barrios este o inchisoare condusa exclusiv detinutii din gasca Mara Salvatrucha din El Salvador. Cu o capacitate de 800 de locuri, penitenciarul de maxima siguranta adaposteste aproximativ 2.500 de prizonieri care formeaza o “societate” complet inchisa.

Gardienii inchisorii si armata din El Salvador stau in afara portilor inchisorii, asigurandu-se ca detinutii raman dupa gratii, dar facand tot posibilul sa nu se amestece in treburile care se petrec de cealalta parte.

CITESTE SI: Cea mai frumoasa biblioteca din lume se afla in Romania. Vezi VIDEO

In 2013, fotograful londonez Adam Hinton nu numai ca a reusit sa ii fotografieze, dar a si stat, in interorul inchisorii cu ei, dupa ce capii bandei i-au permis accesul.

“El Salvador este un loc fara speranta sau oportunitati si apartenenta la o banda reprezinta singura opțiune reala. Daca autoritatile te prind, acesta este locul in care literalmente te arunca ca sa uite de tine – fiecare detinut este facut sa simta la fel ca asta”, a povestit fotograful, pentru Daily Mail.

Sunt traficanti de droguri, criminali si dealeri de arme. Ei fac parte din Mara Salvatrucha (MS-13), o banda atat de temuta in El Salvador, incat a fost lasat sa isi  conduca propria lor inchisoare.

 

Sursa: cancan