CEA MAI RECE DIMINEATA din aceasta toamna s-a inregistrat duminica

Dimineata de duminica a fost cea mai rece din aceasta toamna, informeaza meteorologii. In Bucuresti a fost la fel de frig ca in varf de munte, informeaza postul Romania Tv.

Noptile si diminetile devin din ce in ce mai reci in aceasa perioada, iar duminica a fost cea mai rece dimineata din aceasta toamna. “In aceasta dimineata, la Baneasa s-au inregistrat 0,7 grade. Deci 1 grad, cu indulgenta, ca pe Varful Toaca”, a spus meteorologul Viorica Dima pentru sursa citata.

CITESTE SI: PROGNOZA METEO de duminica pana miercuri: Cer innorat, ploi slabe, temperaturi minime 

Meteorologii anunta, insa, ca saptamana viitoare vom avea parte de o usoara incalzire. La amiaza temperaturile vor ajunge chiar sa depaseasca 20 de grade.

CITESTE SI: PROGNOZA METEO pentru inceputul lunii octombrie: VREMEA se raceste incepand de joi, maximele nu vor depasi 17 grade 

“Dupa jumatatea saptamanii ne asteptam la o ameliorare simtitoare a vremii. vom avea o crestere spectaculoasa a temperaturilor. Vor fi 12 grade marti, dar joi, vineri mai ales, temperaturile ajung sa depaseasca 22 de grade. Vor fi chiar 25 de grade in Campia de vest, iar vineri se vor inregistra 23 de grade in Capitala”, a explicat Viorica Dima.

Sursa foto: realitatea.net