Cea mai SEXY MOTOCICLISTA din lume a MURIT! GALERIE FOTO SOCANTA

Pasiunea pentru viteza si adrenalina a costat-o viata pe OLGA PRONINA, cunoscuta pentru cascadoriile sale pe motocicleta, dar si pentru frumusetea care ar fi ajutat-o sa defileze pe orice podium de moda din lume.       

Conform jurnalistilor de la thesun.co.uk, decesul a survenit in timpul unei curse pe o autostrada din zona orasului Vladivostok. Femeia celebra pe retelele de socializare a pierdut controlul motorului si a intrat in parapeturile de pe margine. Impactul a fost violent. La 40 de ani, Monika, asa cum era cunoscuta si alintata in lumea motociclistilor, a lasat in urma ei un copil, multi fani indurerati si multe regrete.

Conform apropiatilor, acest final era oarecum asteptat avand in vedere ca Monika era foarte atrasa de momentele in care adrenalina atingea cote maxime. Un exemplu in acest sens este un videoclip postat luna trecuta si in care aceasta spunea ca nu este tocmai confortabil sa conduca motocicleta cu o mana, la 250 de km/h. Cu cealalta mana, aceasta consuma o bautura racoritoare. „Nu recomand sa faceti ce fac eu, dar mi-am luat doza de adrenalina”, spunea femeia in acea filmare.

De asemenea, OLGA PRONINA era cunoscuta pentru foarte multe amenzi pe care le primise pentru depasirea limitei de viteza. „Incalca fiecare regula a sigurantei si circula cu viteza mare aproape mereu. Moartea ei este tragica”, a declarat unul dintre prietenii Monikai, Eduard Hasanov.

Un alt prieten  a povestit ce a gasit la locul accidentului mortal: „Roata din spate a motocicletei a fost gasita la 600 de metri distanta. Am incercat sa-i gasim camera care era instalata pe motocicleta, dar n-am reusit.”

Sursa foto: monika9422