CEA MAI SEXY PREZENTATOARE METEO din LUME are o CONTRACANDIDATA cu FORME NAUCITOARE – GALERIE FOTO

Yanet Garcia (26 de ani, foto principal), considerata cea mai sexy prezentatoare meteo din lume, pare sa aiba serioasa concurenta din partea unei blonde super-sexy. Maria Sol Perez (23 de ani, galerie foto interior) are aproape un milion de admiratori pe pagina sa de Instagram datorita formelor sale apetisante, informeaza jurnalistii de la Daily Star.

Maria Sol Perez este din Argentina, abia intrata in televiziune si prezinta rubrica meteo de matinala, iar datorita ei, numerosi barbati de pe tot cuprinsul tarii se trezesc foarte de dimineata doar pentru a o vedea pe aceasta bomba sexy.

„Ce poate fi mai frumos decat sa te trezesti cu Sol Perez?”, scrie un internaut pe contul ei de Instagram, potrivit Daily Star. Cand vine vorba insa de lucruri inteligente, frumoasa blondina nu prea exceleaza.

S-a putut vedea acest lucru in cadrul unei emisiuni concurs, unde, conform regulilor, participantii trebuie sa isi dea jos cate o haina de fiecare data cand raspund gresit la o intrebare. La un moment dat, Maria Sol Perez a ramas doar in lenjerie intima, dar nimeni n-a regretat acest lucru cand au vazut cum arata. Despre ea chiar se spune ca i-ar fi atras atentia superstarului de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

Sursa foto: instagram