Ceahlaul Piatra Neamt – CSMS Iasi 1-0 (0-0) / Nemtenii castiga si raman in Liga I!

Derby-ul suferintei din Liga I s-a disputat pe stadionul Ceahlaul in aceasta seara. Disputa de sub Pietricica a avut o miza importanta, ambele formatii din Moldova avand nevoie de puncte ca de aer.

In prima repriza, atat Ceahlaul Piatra Neamt, cat si CSMS Iasi si-au trecut in cont, cate 2-3 ocazii, miza meciului si tensiunea care si-a pus amprenta asupra celor 22 de fotbalisti au fost extrem de vizibile.

In partea a doua, ritmul a fost mai alert, protagonistii disputei moldave realizand ca egalul nu este o solutie pentru niciuna dintre formatii, tinand cont de situatia dezastruoasa din clasament.

Cu sase minute inaintea finalului Golubovic inscrie si nemtenii sunt la cateva momente de salvarea de la retrogradare. Nervii studentilor  din Copou cedeaza si Milea este eliminat. Punct final si nemtenii raman in Liga I, in timp ce iesenii vor juca in esalonul secund din sezonul viitor.

Acest rezultat a facut lumina in subsolul clasamentului din Liga I, cu o etapa inaintea finalului stiindu-se echipele care vor juca in sezonul viitor in Liga a II-a. Ele sunt: Concordia Chiajna, CS Severin, CSMS Iasi si Gloria Bistrita.

Ceahlaul Piatra Neamt – CSMS Iasi 1-0 (0-0)

Min.84: Barna centreaza bine de pe partea stanga si Golubovic inscrie, cu capul, un gol echivalent cu salvarea de la retrogradare!

Ceahlaul Piatra Neamt: Miron – Dumitras, Ichim, Cazan, Barna – Badescu (80 Titone), Monroy, Golubovic, Lucas (68 Lukanovic), Stana (46 Onciu) – Constantinescu. Antrenor: Viorel Hizo

CSMS Iasi: Lungu – Mihalachioaie (87 Claudiu Ionescu), Tincu, Cretu, Mitrea – Mitic (78 Tudor), Milea, Onofras, Semenenko, Tiganasu – Patulea (76 Herghelegiu). Antrenor: Sorin Cartu.

Stadion: “Ceahlaul” (Piatra Neamt)

Arbitri: Ovidiu Hategan (Galati); Cristian Nica (Ploiesti), Aurel Onita (Constanta). Rezerva: Dragos Istrate (Bucuresti). Observator: Aron Huzu (Sibiu)

Cartonase galbene: Lucas Garcia (49), Dumitras (72), Golubovic (85) / Milea (27 si 89), Mitic (48)

Cartonase rosii: Milea (89 – pentru doua cartonase galbene)

Sursa foto: a1.ro