Ceahlaul Piatra Neamt, in vizorul DNA! Procurorii au blocat intrarile in club si au luat actele la control

Clubul Ceahlaul Piatra Neamt a intrat in atentia Directiei Nationale Anticoruptie. Procurorii au blocat toate intrarile in club moldav si au ridicat toate actele gruparii de sub Pietricica pentru un control amanuntit anunta, in exclusivitate, site-ul Gazetei Sporturilor.

Conform sursei citate, marti dimineata la ora 08.30, procurorii DNA au descins la sediul clubului Ceahlaul Piatra Neamt si au blocat toate caile de acces, ulterior trecand la ridicarea tutoror actelor pentru un control amanuntit. Procurorii se afla si la aceasta ora la sediul gruparii din Liga I.

Citeste si: Procurorii DNA, perchezitie la Primaria Ploiesti. Acestia au in vizor platile catre echipa Petrolul 

Ceahlaul Piatra Neamt este, dupa Petrolul Ploiesti, al doilea club de pe prima sceana a fotbalului romanesc care intra in atentia Directiei Nationale Anticoruptie in acest an.

“Au venit un reprezentant al DNA de la Bucuresti si unul de la Bacau. Ne-au cerut sa le aratam toate contractele de reclama si publicitate din 2008 încoace. Si ce? Le-am pus, noi nu am facut nimic necurat. Apoi, au cerut contractele de asociere cu Primaria si cu Consiliul Local, pe care la fel, le-am pus la dispozitie, le-am facut si copii, tot! Ne-au cerut sa dam si declaratii daca am dat noi vreun ban firmelor lui Gheorghe Stefan. Pai, cum sa facem noi asa ceva? Ceahlaul e un club mic, poate sa luam bani de la firmele lui Stefan, nu sa dam”, a declarat Viorel Mestecaneanu, presedintele Consiliului de Administratie al Ceahlaului, pentru Fanatik. 

Sursa foto: imagini.neamt.ro