Cearta in studioul Acces Direct: Esti o mucoasa!

Editia de astazi a emisiunii “Acces Direct” a avut parte de momente mai putin intalnite intr-un studio de televiziune! Mara Banica a jignit-o crunt pe Oana Craioveanu, prietena buna a Biancai Dragusanu.

Oana Craioveanu a fost invitata de Simona Gherghe in platou pentru a vorbi despre Bianca Dragusanu.  Nemultumit de prezenta Oanei, jurnalistul Mircea Stoian a izbucnit la telefon: “Duduia asta nu stiu cine este!”

Simtindu-se incoltita, prietena doamnei Slav l-a rugat pe Stoian sa nu o mai insulte: “Eu sunt amica Biancai si stiu despre ce vorbesc”, a replicat Oana.

“Si eu am fost colegul ei”, a contraatacat imediat Stoian, adaugand ca el nu are nevoie sa fie prezent in show-urile tabloide pentru a face rost de bani, intrucat proiectele sale ii aduc un venit satisfacator.

Bianca Dragusanu si Oana Craioveanu

“Eu zic sa o lasam asa. Eu am terminat jurnalismul ca si tine. Atata timp cat a dat declaratii despre mine, am dreptul si eu sa vorbesc despre el. Eu am muncit ca sa ajung aici, lucrez de la 15 ani. Ospatarita am fost. Am o facultate terminata”, a continuat Oana.

Mara Banica, invitata si ea in platou, a tinut sa ii ia apararea lui Stoian, pornind un atac dur la adresa Oanei.

“Tu esti o mucoasa. El a schimbat ministri. Daca ai terminat jurnalismul de ce nu profesezi? Ca daca iti dau un text dupa dictare habar nu ai”, i-a strigat Mara.

Enervata la culme, prietena Biancai a plecat din emisiune, unde, la insistentele colegilor Simonei, a revenit peste cateva minute.

“Fa ceva in viata si atunci vorbim. Nu ii spune tu lui Mircea: “Esti un nimeni, tu din ce traiesti?”, ca nu ai nici un drept. Tu fata de el esti o mucoasa. Ai 24 de ani si muncesti noptile la un club. Nu poti sa-i spui ca traieste din nimic”, a continuat Mara, cand bruneta a revenit in platou.

Sursa foto: captura Antena 1, libertatea.ro