Ceasurile inteligente LG si APPLE. Cand vor fi lansate si cat vor costa. FOTO

CEASURI INTELIGENTE. LG G Watch se va lansa in aceasta vara, la un pret de pana in 220 de euro, in timp ce iWatch de la APPLE ar urma sa ajunga in magazine la inceputul toamnei.

CEASURI INTELIGENTE. Noul CEAS INTELIGENT de la LG va ajunge in magazine pana in luna iulie 2014, la un pret mai mic de 220 de euro, a confirmat filiala britanica a producatorului sud-coreean, citata de Pocket-Lint. SMARTWATCH-UL LG va avea un sistem de operare bazat pe Android de la Google, urmand sa aiba un ecran de 1.65 inchi, la o rezolutie de 280×280 pixeli. Totodata, ceasul va avea si un spatiu de stocare de 4GB, dar si o memorie RAM de 512 MB.

Citeste si: APPLE IWATCH VA AVEA INCARCARE SOLARA SAU WIRELESS

CEASURI INTELIGENTE. Informatii vin si dinspre APPLE referitoare la CEASUL sau INTELIGENT. Se pare ca iWatch va fi disponibil la sfarsitul verii sau la inceputul toamnei. Potrivit unor informatii publicate de Economic Daily din China si citate de GSM Arena, de noul ceas s-ar ocupa si cateva firme din Taiwan, intre care Quanta Computer, TPK si Richtek. Acestea ori vor produce parti din el ori il vor asambla. Compania americana ar estima ca noul iWatch se va vinde in 65 de milioane de unitati.

Sursa foto: gsmarena.com