CEATA densa pe A2 si A4. Trei porturi au fost inchise. UPDATE

PORTURILE Constanta Nord, Constanta Sud – Agigea si Midia au fost inchise din cauza CETII dense, atat pentru traficul maritime, cat si pentru cel fluvial, a anuntat Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

UPDATE 12.47:  Traficul maritim si fluvial a fost reluat incepand cu ora 12.00, in conditii normale, in porturile Constanta Nord, Constanta Sud – Agigea si Midia, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Citeste si: ANM a emis COD GALBEN de ploi si ninsori. Vezi pana cand e valabil

De asemenea, Centrul Infotrafic a anuntat ca CEATA densa reduce vizibilitatea sub 200 metri pe AUTOSTRADA A2 Bucuresti – Constanta, intre kilometrii 193 si 212, precum si pe AUTOSTRADA A4 Ovidiu – Agigea.

Citeste si: VREMEA DE PASTE: Prognoza METEO pana in 27 aprilie pentru toate regiunile tarii

Pentru prevenirea accidentelor de circulatie, politistii le recomanda conducatorilor auto sa ruleze cu prudenta sporita, cu viteza adaptata permanent in functie de distanta de vizibilitate si la conditiile meteo-rutiere si sa aprinda luminile de intalnire si de ceata ale vehiculelor pilotate.

Totodata, politistii precizeaza ca, pe AUTOSTRADA A2 Bucuresti – Constanta, intre kilometrii 157 si 159, pe ambele cai unidirectionale ale acesteia, se executa lucrari de asfaltare. Avand in vedere acest fapt, politistii le recomandaa conducatorilor auto sa respecte cu strictete semnalizarea rutiera instituita in zona executarii lucrarilor din carosabil si sa manifeste atentie ridicata.