Ceata se lasa peste Romania. COD GALBEN in mai multe judete

Ceata va fi densa in mai multe judete din tara, in aceasta dimineata. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie  codul galben va dura pana aproape de ora 11.00. Covasna si Harghita sunt judetele unde vizibilitatea va fi sub 50 metri!

intre orele 8.00 si 10.00, in zonele joase din judetele Harghita si Covasna se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Intre orele 8:15 si 11:15, ceata densa se inregistreaza si in judetele Constanta si Tulcea, unde se semnaleaza vizibilitate scazuta, local sub 200 m, izolat sub 50 m.

In judetul Constanta, circulatia rutiera este ingreunata, din cauza cetii dense, pe toate drumurile nationale, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Politistii ii sfatuiesc pe conducatorii auto ca, pentru prevenirea accidentelor grave, sa reduca viteza, sa mareasca distanta fata de autovehiculele din fata si sa se asigure atent inaintea efectuarii oricarei manevre in trafic.

Tot din cauza cetii dense, portul Midia este inchis de aseara traficului maritim.

Cod galben de ceata a fost declarat si pentru arii extinse din judetele Buzau, Arges si Dambovita, inclusiv drumurile nationale, europene si autostrada A1. Intre orele 9:00 si 11:00, ceata densa va determina vizibilitate sub 200 m, izolat sub 50 m.

Sursa foto: b365.ro