CEBIT 2014: 17 companii romanesti prezente la Hanovra

Romania este prezenta la editia din acest an a targului de tehnologia informatiei CEBIT de la Hanovra cu un numar de 17 companii, intr-un pavilion organizat de catre Ministerul Economiei si Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii din Romania – ANIS, a anuntat, marti, ministerul de resort.

La evenimentul din Germania, in pavilionul national, cu o suprafata de 198 mp, expun sub brandul de ramura “RomaniaIT”: Accesa IT Consulting, Agilio Soft, Altom Consulting, Ambo Software, Aptus Software, Bee Near, CodeSpring, Evozon Systems, Greensoft, High Tech Systems and Software, IT Six Global Services, Nexus Electronics, Pentalog, RomSoft, Ropardo, Sphinx IT si Tech Team Global.

Citeste si: MWC 2014: HTC ONE, SMARTPHONE-UL ANULUI, IPAD AIR, CEA MAI BUNA TABLETA. FOTO

Potrivit sursei citate, reprezentantii firmelor romanesti isi propun sa identifice noi oportunitati de afaceri si colaborare cu parteneri straini in proiecte ce urmeaza a fi implementate pe plan local si in alte tari.

CEBIT este cel mai important eveniment global de profil si constituie locul de intalnire pentru specialistii in domeniul hardware si software, al tehnologiilor inovative, sistemelor de telecomunicatii.

In cadrul CEBIT participa 3.500 expozanti din 70 de tari, dintre care 34 cu pavilion national. Mai mult de jumatate dintre companiile prezente sunt din afara Germaniei. 

Sursa foto: schmidhuber.de