Cei mai duri sefi din zodiac. Afla mai multe

Daca aveti un sef, pe care nu stiti cum sa il luati, ar trebui sa stiti cate ceva despre acesta. Cum sa aflati care ii sunt preferintele sau slabiciunile? Care sunt cei mai duri sefi? Care sunt asteptarile lor? Puteti intreba pe cineva sau, cel mai bine, studiati ce spune zodiacul sefilor!

Fiecare sef este, prin definitie, mai dur, dar care sunt cei mai duri dintre ei?

Berbec
Cu un sef Berbec va va fi foarte greu. Este cel mai dur dintre sefi. De ce? Pentru ca acesta nu a ajuns in pozitia in care este prin linguseli sau tot felul de tertipuri, ci prin munca asidua si ambitie. De aceea, ca sa ii fiti pe plac, trebuie sa fii la fel, adica sa nu umblati cu pile si interventii. Acest tip de sef apreciaza munca cinstita si evolutia prin fortele proprii. Nu va laudati cu rudele sus-puse, pentru ca va faceti mai mult rau decat bine, nu il veti impresiona deloc, ci din contra. Nu ii fluturati tot felul de idei prin care sa doriti sa demonstrati ceva. Daca vreti o marire de salariu sau o avansare, cereti direct, fara ocolisuri. In schimb, veniti cu argumente. Numai asa ati putea avea o sansa.

CITESTE SI: Cati oameni te plac in functie de zodie

Sagetator
Sefii care sunt nascuti in aceasta zodie sunt extrem de dificili. Deseori, le cer angajatilor sa intreprinda diferite sarcini, care de care mai grele si mai neobisnuite, care nici macar nu va plac. In loc sa va lase sa faceti ce aveti de facut, va ocupa timpul si cu aceste sarcini. Dar sa nu va ganditi ca scapati si de restul! Trebuie sa le indepliniti pe toate, fara sa comentati. Ca sa promovati sau sa aveti un salariu mai mare, trebuie sa lucrati din timp la acest lucru, trebuie sa planificati in detaliu. Secretul este sa va transformati intr-un angajat model, conform viziunii sefului vostru.

Capricorn
Seful Capricorn trebuie sa stie totul, despre orice, despre oricine. Pe scurt, nu trebuie sa se miste nimeni si nimic fara ca el sa stie. Are un oarecare grad de absurditate. Cu un asemenea sef risti sa nu fii inteles. Daca ai nevoie de o invoire, o vei obtine cu greu, dupa indelungate explicatii detaliate. Capricornul se poarta de parca ai fi proprietatea lui, si nu angajatul sau. Despre mai multi bani la salariu, nu poate fi vorba decat dupa o indelungata lingusire.

Taur
Seful taur este incapatanat. Ideile sale trebuie sa fie cele mai bune si toata activitatea trebuie sa graviteze in jurul lor. Opiniile angajatilor sunt bune, numai daca urmeaza linia trasata de sefi. Nu vor vedea dincolo de ceea ce cred ei ca este bun si nu vor accepta nimic nou de la altii. Ca sa avansati, trebuie doar sa ii tineti isonul, sa jucati cum canta el. altfel, riscati sa ii raniti orgoliul si sa isi doreasca sa scape rapid de voi.

CITESTE SI: Horoscopul defectelor. Partea ascunsa a zodiacului

Pesti
Sensibili in general, atunci cand sunt sefi se vad nevoiti sa fie mai duri, pentru ca altfel nu pot face fata. Nu accepta angajati mai puternici decat ei, decat daca ii sunt absolut indispensabili. Prin urmare, daca vreti sa lucrati bine cu un asemenea sef, trebuie sa va aratati priceperea, sa il faceti sa vada ca are nevoie de serviciile voastre. Odata devenit indispensabil pentru un asemenea sef, puteti, dupa un timp, sa cereti marire de salariu sau un post mai inalt.

 

Sursa: bewoman