Cei mai lipsiti de romantism parteneri in functie de zodie

Femeiele cauta mereu barbati puternici, dar aceasta nu inseamna ca trebuie sa fie lipsiti de romantism. Un barbat adevarat va face totul ca femeia lui sa fie cat mai fericita, cat mai multumita de viata alaturi de el.

Se va lupta sa ii ofere tot ce are nevoie, si nu vorbim aici doar de latura materiala. O fi trecand dragostea si prin stomac, dar daca o femeie nu este fericita si nu se simte apreciata, toate diamantele din lume nu pot schimba asta!

CITESTE SI: Zodii de barbati care IUBESC copii

De numeroase ori ati auzit doua sau trei femei vorbim de un barbat abia cunoscut de una dintre ele. Prima intrebare a celorlalte era “Ce zodie este?”. Inainte de a se implica intr-o relatie noua, femeilor le place sa stie cu cine au de-a face, ca sa fie pregatite.

Printre cei mai lipsiti de romantism se numara Sagetatorii. Acesti barbati promit mult si fac putin. Atunci cand ii cunosti, te incanta cu sarmul lor, iar din discutii te astepti la cele mai deosebite intalniri, fie publice, fie intime. Daca nu iti dai seama inca de la prima intalnire ca lucrurile nu stau asa, nu va trece mult pana vei descoperi adevarul. Sagetatorul nu face mare lucru ca sa te simti mai bine.Face doar ceea ce ii place, nefiind atent si la nevoile, de orice natura, ale partenerei. Se va zgarci chiar la achitarea notei sau la iesirile in afara orasului. Dupa ce vei plati doua – trei cafele, vei realiza ca nu este un partener asa romantic precum ai fi crezut, chiar daca iti mai arunca el din cand in cand cate o ciocolata sau un trandafir rosu.

 Varsatorul nu se va lasa asa usor cucerit. Mereu cu tot felul de idei in cap, va fi prins mai mult de propria persoana si nu va fi capabil sa ofere intalniri romantice. Prefera sa stea cu persoane care il accespta asa cum e, iar daca nu, asta e. N-a fost sa fie!

CITESTE SI: 5 jocuri erotice pentru un preludiu perfect

Nativul din zodia Gemeni, din cauza firii sale duale, va oscila intre a fi sau nu romantic. Introvertit mai mereu, va gasi cateva momente si pentru femeia de langa el. Nu ii place sa cucereasca. Partenera trebuie sa-i “intre pe sub piele” incet, pana cand se va obisnui cu ea, fara sa-si dea seama. Dar o va aprecia pentru asta! Alaturi de un asemenea barbat, veti trece prin momente diferite, nestiind ce sa credeti despre adevarata sa inclinatie spre romantism. Una peste alta, veti reusi sa aveti o relatie placuta, cu mici urcursuri si coborasuri, dar suficient de romantica, daca nu sunteti prea pretentioasa.

 Sursa: bewoman.ro