Cei mici sunt invitati la ”LUNA COPILARIEI”, in Parcul Drumul Taberei

La initiativa Primariei Sectorului 6, Iunie, luna in care incepe vacanta si este celebrata copilaria, va fi sarbatorita in acest an chiar de catre cei mici, se arata intr-un comunicat remis presei. 

Conform sursei citate, sambata, 6 iunie 2015, o multime de copii, adolescenti sau prichindei, vor lua cu asalt Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6 pentru a le aminti celor mari ca jocul si voia-buna nu trebuie uitate. Participa copiii inscrisi la toate gradinitele din comunitate, echipele de karate si canto ale Centrului de Recreere si Dezvoltare Personala „Conacul Golescu Grant”, Corul Nostalgia, alaturi de multi alti invitati.

Pe scena parcului proaspat inaugurat, copiii vor canta si vor dansa, in aceeasi zi fiind organizate multe jocuri si concursuri, ai caror castigatori vor fi recompensati cu daruri.

”Pentru a le aminti celor prezenti ca dreptul la copilarie nu trebuie refuzat nimanui, copiii cu dizabilitati, aflati in evidentele Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, se vor afla printre protagonisti, confectionand in micul lor atelier ad-hoc esarfe, margele si alte obiecte decorative”, se mai arata in comunicat. 

Clubul Cainilor Utilitari va fi prezent cu o demonstratie de dresaj executata de patrupezi special antrenati.

La reusita zilei isi aduce aportul si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, cu o echipa speciala, care va simula o interventie in caz de accident.

Agentii din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 vor actiona pentru mentinerea ordinii si vor fi luate masuri specifice de siguranta publica.

Evenimentul este organizat de Primaria Sectorului 6, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 si Centrul Cultural European Sector 6, iar manifestarea este sustinuta de PitiClic, Itsy Bitsy FM si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Primaria Sectorului 6 multumeste celor care au sustinut organizarea acestui eveniment: RoStar, inchirieri costume serbare.ro si Clubul Sportiv Olimpic Triumf.

Sursa foto www.primarie6.ro