Cel mai bun jucator strain din Liga I este disputat de Steaua si Dinamo

Eric de Oliveira, mijlocasul brazilian de la Pandurii Targu Jiu, a primit, marti seara la Gala Fotbalului Romanesc, premiul pentru cel mai bun strain din Liga I. Jucatorul a fost invoit de sefi din cantonament, dar anunta ca va face un meci mare in Stefan cel Mare, acolo unde Pandurii vor juca impotriva celor de la Dinamo in sferturile Cupei Romaniei.

“Sunt concentrat la meci pentru ca stiu ca vom avea un meci destul de greu. Cu siguranta ca o sa ne batem sa ajungem in finala”, spune Eric inaintea meciului cu Dinamo.

Eric de Oliveira este disputat, in aceasta perioada, de Steaua si Dinamo, insa brazilianul asteapta finalul turului pentru a lua o decizie. “Eu nu zic nimic. Astept sa se termine campionatul. Orice jucator isi doreste sa ajunga la Steaua, la Dinamo, la CFR, echipele mari si de traditie in Romania”, mai spune Eric. Brazilianul n-a renuntat la visul de a reprezenta echipa nationala a Romaniei pe teren.

“Dorinta mea e de a juca pentru Romania, daca cei din Federatie vor, eu sunt cu bratele deschise pentru ei”, a declarat Eric.

Sursa foto: sport.ro