Cel mai DUR adevar pe care il poti citi despre ZODIA ta

Ai impresia ca pana si cei dragi te cam evita? Ei bine, exista anumite aspecte legate de personalitatea ta care ii indeparteaza chiar si pe cei mai rabdatori dintre nativii zodiacului. Daca te regasesti in randurile de mai jos, stii deja cu ce ai gresit in relatia cu cei din jurul tau.

Berbec

Esti o maniaca egoista vesnic grabita sa ajunga undeva. Ceri mult prea mult de la cei din jur iar asteptarile tale ii pun adesea pe fuga pe acestia. Ai o atitudine cu care risti sa ramai singura daca nu te temperezi.

CITESTE SI:  Top 4 zodii care fac rau gratuit

Taur

Esti revoltator de incapatanata si adori confortul mai mult decat oricine altcineva. Esti suficient de lenesa incat sa lasi pe birou un pahar cu apa pana cand face o pojghita de praf. Mai mult decat atat, esti exagerat de posesiva si poti lasa celor din jur impresia ca mai rau de atat nu se poate. Ei bine, ai sa fii surprinsa, dar se poate…

Gemeni

Lista cu defectele tale este interminabila insa voi puncta doar cateva dintre acestea printre care superficialitatea, dualitatea de care dai dovada si fatarnicia. Esti atat de pretentioasa incat nimic nu te multumeste. Adori barfa, esti instabila din punct de vedere emotional si nu reusesti sa iei nicio hotarare in mai putin de… 24 de ore!

Rac

Daca te intrebi cu ce ai gresit si de ce simti de la o vreme ca nimeni nu vrea, cu adevarat, sa fie cu tine sau in preajma ta, ei bine, adevarul dureros este ca esti prea emotiva. Exagerezi si te plangi exact ca un copil de trei ani, care nu primeste bomboanele pe care si le doreste.

Te plangi de orice aspect legat de viata ta trista. Orice lucru te determina sa iti faci griji, orice lucru marunt, iar comportamentul tau nu are tocmai un model “linistit”. Ai intr-adevar nevoie de ajutor de specialitate, chiar daca nu te gandesti ca poate esti distrusa emotional.

Leu

Atunci cand simti de la o vreme ca cei din jur te evita, adu-ti aminte ca tu esti cea mai egoista persoana din incapere, chiar daca nu iti place sa recunosti. Doar pentru ca simbolul zodiei tale este un leu, tu crezi ca esti regele junglei, ca esti deasupra tuturor. Ei bine, tu nu esti nici pe departe o leoaica si nici regina junglei.

Esti o persoana extrem de increzatoare, ai prea multa incredere si nu poti sa treci usor peste toate “calitatile” tale. Oamenii te barfesc si nu vorbesc despre tine pe un ton placut, la petreceri. Tu probabil crezi ca cei din jurul tau nu sunt toleranti, dar, de fapt, tu esti cea care nu poate fi tolerata. Fa-ti o favoare si scoate capul din nisip, iesi din lumea ta si infrunta adevarul dureros: nimeni nu te place cu adevarat.

Fecioara

Daca te intrebi de ce simti de la o vreme ca cei din jur te cam evita, ei bine, ar fi cazul sa te gandesti la obiceiurile tale dictatoriale, de persoana care vrea sa domine cu orice pret. Aceste obiceiuri iti ofera o euforie si o energie pe care niciun drog si nicio partida de sex nu ti le pot da pe tava.

Intotdeauna te grabesti sa tragi concluzii despre lucruri, ai probleme ce tin de sinele tau, chiar crezi ca alti oameni sunt servitorii tai, care ar face orice le-ai spune, oricand le-ai spune. Si pentru ca uneori practic te comporti de parca nu ai avea creier, tu doar reactionezi. Esti, practic, cel mai mare critic din natura.

Balanta

Esti in competitie in mod special cu Nativii Taur si Gemeni. Te consideri buricul pamantului, consideri ca soarele rasare doar pentru tine si luna straluceste doar pentru a te face fericita. Cand iesi din universul in care tu esti “sefa”, observi ca cei din jur sunt de parere ca nu esti de incredere, ca esti superficiala si nu le esti deloc pe plac. Cand vine vorba de sentimente, in cele mai multe cazuri ai “inima de piatra”.

Scorpion

Esti cel mai bun manipulator, motiv pentru care cei ce sunt in preajma ta te percep cel mai des ca pe o persoana rea. Pentru ca minti prea mult, acestora le este greu sa iti spuna cele mai ascunse secrete. Totusi, in adancul inimii tale ai cele mai “murdare” secrete si pui la cale mai mereu planuri malefice. Putini au curajul sa se puna cu tine, dar asta nu inseamna ca cineva te place cu adevarat.

Sagetator

Cum te-ai suportat in tot acest timp este un adevarat mister pentru toata lumea. Esti prea increzatoare in puterile proprii si prea le stii tu pe toate. De cand erai mica nimeni nu te suporta si, ce sa vezi, acest lucru este inca valabil si astazi. Nu esti corecta cu cei din jur, iar cele mai multe sarcini pe care le primesti le faci de mantuiala. Si, cireasa de pe tort, esti falsa si superficiala, dar cel mai rau este ca iti place sa arati asta, iar cei din jur considera ca asta te face sa fii “buna de nimic”.

Capricorn

Atunci cand simti ca cei din jur te evita, adu-ti aminte ca tu esti cel care strica tuturor cheful de distractie. Esti uneori prea pesimista si ai mereu o replica cinica in orice situatie.

In plus, esti un “model” de incapatanare, iar in spatele timiditatii aparente sta, de fapt, tendinta de a te gandi mereu la tine si la planurile tale de viitor.

Varsator

Esti un soi de Traian Basescu al cercurilor in care te invarti. Oamenii ori te iubesc si ar merge cu tine pana la capatul lumii, ori sunt impotriva ta. Cu tine nu exista cale de mijloc, fiindca esti de-a dreptul fanatica atunci cand ti se pune pata.

Daca mai iei in calcul si faptul ca esti imprevizibila, vei intelege de ce prezenta ta le creeaza neplaceri celor din jurul tau. Ajungi, uneori, sa fii definitia surprizelor neplacute. Iar detasarea ta fata de toti si toate nu face decat sa puna paie pe foc.

Pesti

Esti perceputa ca fiind primul sobolan care paraseste nava atunci cand aceasta se scufunda. Eviti situatiile dificile de parca ar fi un soi de ciuma. Nu stii sa faci fata si sa te impui, asa ca fugi mancand pamantul.

CITESTE SI:  Top 4 zodii care fac rau gratuit

Daca adaugi si un strop de pesimism si firea ta mult prea sensibila, vei intelege de ce sunt atat de iritati cei din jurul tau.

 Sursa:feminis