CEL MAI LONGEVIV PARLAMENTAR! NU A LIPSIT DIN LEGISLATIV DIN 1990 PANA IN PREZENT

Senatorul VERESTOY ATTILA (foto), candidat pe prima pozitie a listei UDMR pentru Senat in judetul Harghita, a obtinut un nou mandat in urma ALEGERILOR PARLAMENTARE din 11 decembrie, fiind cel mai longeviv parlamentar, singurul prezent in Legislativ fara intrerupere, din 1990, informeaza Agerpres.

“In primul rand astept stabilitate pentru ca un guvern care e sustinut de o larga majoritate poate sa ofere, intr-adevar, o coerenta legislativa si o buna activitate a Executivului. Ma astept sa pornim reformele structurale in sanatate, in invatamant, probleme cheie pentru viitorul acestei tari. La fel, imi doresc ca, intr-adevar, sa avem o regandire a dezvoltarii pe infrastructura, mai ales in Transilvania, care a lasat mult de dorit. Avem probleme care trebuie remediate urgent privind alocarile pentru localitatile care sunt subdezvoltate.

CITESTE SI: REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016: NUMELE GRELE CARE AU RATAT INTRAREA IN PARLAMENT

Trebuie sa cream locuri de munca si pentru asta trebuie sa stimulam nu numai prin declaratii, dar si prin masuri legislative si ale Executivului, industria autohtona. Cred ca, mai ales in zona noastra, este foarte bine daca ne aplecam cu un sprijin gandit si o strategie pentru micii producatori agricoli, pentru fermele familiale”, a declarat VERESTOY ATTILA la inceputul saptamanii, pentru Agerpres. 

VERESTOY ATTILA s-a nascut la Odorheiu Secuiesc in 1954 si se afla la al saptelea mandat consecutiv de senator, la care se adauga perioada cuprinsa intre 1990 si 1992 cand, de asemenea, a fost prezent in Parlamentul Romaniei.

 
Sursa foto: maszol.ro