Cel mai mare criminal în serie din istoria SUA, descoperit “din greșeală” după 40 de ani! Câți oameni a ucis

Autoritățile americane îl bănuiesc pe Samuel Little că fiind cel mai prolific ucigaș în serie din istorie. Acesta se află în închisoare deja. Samuel Little, un bărbat care ispășește deja o condamnare pe viață în SUA, este bănuit că este cel mai prolific ucigaș în serie din istorie.

Samuel Little a fost condamnat la închisoare pe viață pentru trei crime comise. La mulți ani după condamnare, el a recunoscut că a ucis, de fapt, mult mai mulți oameni. 90 de persoane ar fi omorât de fapt în decurs de 40 de ani!

Citește și: ULTIMA PREVIZIUNE FĂCUTĂ DE BABA VANGA PENTRU ROMÂNIA: “TOTUL SE VA NĂRUI!”

Acum în vârstă de 78 de ani, Samuel Little le-a recunoscut unor investigatori că a ucis 90 de oameni între 1970 și 2005. În urmă cu 10 ani, el a fost condamnat pentru uciderea a trei femei prin strangulare, în Los Angeles, între 1987 și 1989.

Potrivit autorităților americane, Samuel Little ar fi făcut victime în mai multe state de-a lungul celor 40 de ani, ucigând în Texas, Florida, Georgia, Kentucky, Tennessee, Mississippi, Louisiana, Illinois, Ohio, California, Indiana, Arizona, New Mexico și Carolina de Sud.

Dacă mărturisirile făcute de Samuel Little în fața anchetatorilor, în închisoare, se vor dovedi adevărate, adică dacă aceștia vor descoperi și rămășițele victimelor, acesta ar fi cel mai “mare” criminal în serie din istoria SUA.

Cei mai renumiți criminali în serie în acest moment sunt Ted Bundy, cel care a recunoscut că a făcut 30 de victime între 1974 și 1978 și John Wayne Gacy, care a ucis cel puțîn 33 de băieți și adolescenți în anii ’70.

Sursă foto: washington post