Cel mai mare iepure din lume a fost furat! Recompensa oferită de proprietari

Cel mai mare iepure din lume a fost furat. Darius, un iepure din rasa gigant continental cu o dimensiune de 1,29 metri, a dispărut din ţarcul său din Stoulton (Worcestershire), scrie presa din Marea Britanie.

Darius deţine recordul Guinness pentru dimensiunea sa încă de acum 11 ani, după ce Guinness Book of World Records i l-a oferit pe 6 aprilie 2010. „Credem că iepurele gigant continental a fost furat din ţarcul lui din grădina de pe proprietatea stăpânilor lui, în noaptea de sâmbătă, 10 spre 11 aprilie”, se arată în comunicatul remis presei de West Mercia Police.

Annette Edwards, stăpâna lui Darius, a făcut apel pe reţelele de socializare şi oferă 1.000 de lire sterline oricui poate ajuta la recuperarea animalului. „O zi foarte tristă. Darius deţinător al recordului mondial Guinness a fost furat din casa lui. Poliţia face tot posibilul pentru a afla cine l-a luat. Există o recompensă de 1.000 de lire sterline. Darius este acum prea bătrân pentru a se împerechea. Aşa că, vă rog, aduceţi-l înapoi”, a scris femeia pe pagina sa de Facebook și Instagram.

Sursa foto: BBC