Cel mai mare loc de joaca din Bucuresti va fi inaugurat luni in zona Oraselul Copiilor

Cel mai mare loc de joaca pentru copii din Romania va fi inaugurat luni, 16 decembrie, la orele 14.00, in Oraselul copiilor din sectorul 4 al Capitalei.

Dupa indelungi consultari, in deplin acord cu Mosul, Cristian Popescu Piedone, edilul Sectorului 4, a decis ca darul sau pentru toti copiii sa fie un loc de joaca acoperit, cel mai mare din Romania, cu aparate noi, viu colorate si care de care mai distractive, cu amenajari care sa le stimuleze inventivitatea, capacitatea de a interactiona, cat, in special, pofta de joaca, potrivit unui comunicat al primariei.

Locul de joaca a fost amenajat intr-o cladire nou construita, totalizand 815 mp, beneficiind de dotari moderne, conform standardelor care impun siguranta copiilor in astfel de spatii.

Tot pentru siguranta, pe parcursul desfasurarii activitatilor, micutii vor fi permanent supravegheati de personal calificat in acest sens, paza locatiei urmand a fi asigurata cu aportul Politiei Locale Sector 4.

Accesul in locul de joaca este gratuit si tot gratuit, in incinta respectiva pot fi organizate petreceri aniversare sau evenimente dedicate copiilor.

sursa foto: jurnalul.ro