Cel mai mare PARC DE DISTRACTII din Romania se redeschide pentru un nou sezon

Divertiland, cel mai mare PARC DE DISTRACTII din Romania, situat in comuna Chiajna din judetul Ilfov, isi va redeschide pe 30 mai portile pentru un nou sezon estival.

Prima saptamana va fi dedicata copiilor. Astfel, cei mici, cu inaltimea de sub 1,2 metri, vor beneficia de intrare gratuita in incinta PARCULUI DE DISTRACTII. De 1 iunie, Divertiland le-a pregatit ateliere creative, concursuri, surprize si premii.

Anul acesta, Divertiland isi va intampina vizitatorii cu noi facilitati de transport in comun, noi activitati pe terenul special amenajat pentru volei de plaja, zumba, aquagym,spinning, cursuri noi de surf, carduri de fidelitate, dar si un sistem online de plata a biletelor, abonamentelor de sezon.

Citeste si: Complexul Vialand din Turcia da lovitura cu un mega parc de distractii

Transportul public spre Divertiland va fi asigurat anul acesta si pe calea ferata, prin intermediul trenurilor regionale operate de Regiotrans. Patru trenuri, care circula pe ruta Brasov – Bucuresti Nord – Craiova si retur, vor opri zilnic in statia Chiajna Parc Divertisment, special construita pentru a deservi vizitatorii PARCULUI DE DISTRACTII.

“Accesul modern la rezervari si interfata interactiva reprezinta elemente cerute si apreciate de categoria de clienti vizata de Divertiland si ne bucuram sa le putem oferi in 2014, alaturi de facilitatile complexe si de standardele de calitate si securitate care se regasesc in parcul nostru de distractii”, a declarat Irina Popescu, Marketing&Communication Manager la Divertiland.

Parcul are o capacitate de 3.500 de persoane pe zi si ofera cea mai inalta calitate a apei: sisteme de filtrare, reciclare si dezinfectare. De asemenea, vizitatorii pot beneficia multiple optiuni culinare oferite de restaurantele si barurile din zona, precum si de protectia si siguranta echipajelor de salvamari care pot oferi primul ajutor.

Citeste si: Parcul acvatic de la Baile Herculane costa 15 milioane de euro

Deschis in 2012, Divertiland este primul concept de PARC DE DISTRACTII dezvoltat dupa cele mai inalte standarde internationale din industria divertismentului. In urmatorii ani, in urma unor investitii continue in facilitati de distractie in aer liber, dar si acoperite, Divertiland va deveni cea mai importanta destinatie de entertainment pentru Europa de Sud-Est, potrivit reprezentantilor parcului.

Sursa foto: dailybusiness.ro