Cel mai rapid serviciu de livrare flori București îți stă la dispoziție oricând ai nevoie de flori pentru cineva drag

Încă din cele mai vechi timpuri, florile au fost apreciate de oameni pentru frumusețea lor, pentru proprietățile medicinale și pentru mireasma plăcută. Nu se știe cu exactitate când au început oamenii sa își ofere flori în dar unii altora, însă se știe ca în timpul epocii victoriene (1837 – 1901) acest concept a început sa fie foarte popular. Nobilii din acea vreme nu își doreau sa își exprime direct sentimentele, așa ca au început sa se folosească de flori pentru a transmite ceea ce simțeau.

Pentru ca mesajul lor sa fie înțeles corect, au fost scrise dicționare a florilor în care era explicat ce semnificație are fiecare floare în parte. Azi lucrurile nu mai sunt la fel de complicate. Nu trebuie sa consulți un dicționare al florilor înainte de a alege flori pentru o persoana draga. Poți cumpăra flori online și sa optezi pentru serviciul rapid de livrate flori București care îți aduce buchetele direct acasă.

Cum alegi de fiecare data flori prin care sa exprimi ceea ce simți

Alegerea unui buchet de flori nu pare ceva foarte dificil de făcut. Însă atunci când vrei sa oferi buchetul ideal unei persoane cu adevărat speciala pentru tine, alegerea florilor devine o sarcina dificila.

Florile sunt cele mai potrivite cadouri pentru o mulțime de situații. Indiferent de ocazie, mereu poți alege sa oferi un buchet de flori. Florile sunt prezente la majoritatea evenimentelor din viața noastră, acestea transmit cele mai intense emoții. De la bucuria mamei care tocmai a adus pe lume un bebeluș, pana la sentimentul de regret si condoleanțe pe care îl ai fata de o persoana care a pierdut pe cineva drag.

Iată cum poți alege cele mai deosebite buchete de flori si aranjamente florale in funcție de ocazie

  1. Unul din cele mai importante evenimente din viată este nunta. Atunci când vine vorba de florile de la o nunta, mireasa este cea care decide ce flori își dorește pentru buchet, pentru aranjamentele florale de pe mese si pentru întregul decor. Însă, exista câteva flori care sunt mult mai potrivite pentru o nunta decât altele. In general pentru un asemenea eveniment sunt recomandate florile de culoare alba, care semnifica inocenta si puritatea.
  2. Pentru o ocazie speciala cum ar fi promovarea la job, aniversarea căsătoriei, sau absolvirea facultății, poți alege in mod normal orice flori dorești, însă daca vrei sa transmiți un mesaj de felicitări persoanei respective, alege florile potrivite. Pentru cea care are un nou job si sărbătorește acest lucru, alege un buchet de trandafiri galbeni. Crini, trandafirii si gerbera sunt alegerea ideala pentru a felicita o mama care a adus pe lume un bebe. Iar pentru o prietena, sau fiica ta care a absolvit facultatea, poți alege lalele sau crini.
  3. Daca vrei sa oferi flori prin care sa transmiți cuiva la mulți ani, atunci poți alege sa o faci printr-un buchet care conține si trandafiri galbeni, aceștia semnifica bucuria si prietenia sunt cel mai des întâlniți in buchetele pentru zile de naștere. Daca vrei un buchet încărcat de mesaj, mai poți alege si garoafe roz care semnifica recunoștință, sau flori de nu mă uita al căror mesaj este evident din nume.

Comanda flori online București si fa o bucurie celor dragi

Daca vrei sa faci o bucurie unei persoane dragi, nu ai nevoie neapărat de o ocazie anume. Poți alege un buchet de flori pe care sa îl oferi într-o zi obișnuită prin care sa iți arăți aprecierea, recunoștință, sau iubirea. Comanda flori online București pentru a a arata celor dragi ceea ce simți pentru ei.

La Florăria de Vis, beneficiezi de transport gratuit pentru orice comanda livrata oriunde in București, comanda acum buchetul preferat de pe site si îl primești acasă in cel mai puțin timp posibil. In doar patru ore de la confirmarea comenzii, buchetul tău de flori este deja la tine.