Cel mai sângeros criminal din România postdecembristă, eliberat după 22 de ani! Video

Marius Csampar, criminalul care a îngrozit România, a fost eliberat. Conform unor informații de ultimă oră, în Mehedinți, un complet de judecată a admis cererea de liberare condiționată a lui Marius Csampar, încarcerat la Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin pentru uciderea a cel puțin șase oameni.

„Nimeni nu se naște asasin. Devii pe parcurs. Crima e cea mai ușoară faptă. Adică e ca și țigara, ca mersul pe bicicletă. Dacă ai băgat o data țigara în gură, te înveți!”, declara Marius Csampar într-un interviu.

În speranța că, după zeci de ani de pușcărie, Marius Csampar s-a reabilitat, unul dintre polițiștii implicați în cazul său a declarat că speră ca acesta să-și fi învățat lecția. „Avem obligația să îi acordăm un credit moral pentru cei 22 de ani petrecuți după gratii. Are referințe favorabile și rapoarte pozitive. Acest lucru i-a determinat pe membrii comisiei de liberări condiționate și mai apoi instanța să îl pună în libertate. Sper ca anii de închisoare să-l fi adus pe calea cea dreaptă. El afirma atunci că e un justițiar al celor fără adăpost. Sper că și-a dat seama că alții sunt cei care fac justiția”, a declarat polițistul.

Marius Csampar a comis prima sa crimă, în 1993, pe când avea doar 16 ani. Și recunoaște că niciodată nu a avut remușcări. A ajuns la pușcărie în urma unei greșeli și după ce a fost turnat de unul dintre amicii săi cu care făcea fărădelegi. Și-a petrecut sentința în Penitenciarele din Giurgiu și Drobeta Turnu-Severin. Despre prima sa crimă s-a aflat prin 2001, întâmplător. Ca mai apoi, în 1994 să urmeze o altă serie de trei crime, iar a cincea fiind comisă chiar în noaptea de revelion.

Sursa foto: captura video