Cel mai scump cos de cadouri din lume. Afla cat costa si ce anume contine

Chef Martin Chiffers, fostul bucatar-sef al hotelului Savoy din Londra, face cosuri de Craciun la comanda, in care pune o sticla de coniac vechi de 200 de ani, o moneda de aur de colectie si o prajitura creata la solicitarea clientului, din cele mai rafinate ingredient, informeaza Business24.ro.

Coniacul din 1810 valoreaza 10.890 de euro si este “un exemplar rar de coniac facut inainte de 1872”, explica oficialii VeryFirstTo, portalul prin intermediul careia vinde aceste cosuri.

“In ceea ce priveste “Pudding”, acesta este un fel de mancare traditional”, au explicat oficialii Very First To pentru Business24. Aceasta prajiturica poate fi creata dupa pofta ta, iar chef Martin Chiffers, coach in cadrul World Chocolate Masters, iti promite ingediente precum migdalele de Mamra din Iran, dar si rom “Last Consigment Black Tot”, “Perez Barquero Solear 1905 Sherry” si “1834 Whitaker Marsala”.

Un alt element de valoare in acest “cosulet” va fi moneda de colectie Henri VI Salut d’Or, care o infatiseaza pe Fecioara Maria si Arhanghelul Gavril, dar si crucea latina, pe revers.

Cosuletul se incadreaza la titlul de “cel mai scump”, intrucat valoarea sa finala ajunge la 27.899 de euro. Il livreaza si in Romania si oriunde altundeva iti doresti, au declarat pentru Business24 cei de la Very First To.

Sursa foto: novinky.cz