Cel mai sexy barbat din lume, in ipostaze fierbinti. GALERIE FOTO

Henry Cavill, nimeni altul decat Superman din Man of Steel, a fost desemnat anul trecut cel mai sexy barbat din lume. Nascut in 5 mai 1983 in Jersey (Insulele Channel), Henry a studiat la scoala-internat Stowe School, Buckingham, unde a luat primul contact cu scena. A jucat in mai multe piese, iar peste ani a marturisit ca aici a invatat sa iubeasca cu adevarat scena.

“In scoala am invatat cu adevarat sa iubesc scena. Cand treci din culise la lumina reflectoarelor, exista aceasta adrenalina si teama de anticipare. Este cu totul altceva, chiar este”, spune celebrul actor. 

Revine din cand in cand in Jersey, plaiurile sale natale, insa in cea mai mare a timpului zboara in jurul lumii, in slujba cinematografiei.

Fiecare rol poate fi ultimul

Hanry Cavill a avut primele aparitii ca actor in “The Count of Monte Cristo” in 2002, “I Capture the Castle” (2003), “Hellraiser: Hellworld”, care a avut premiera in 2005, urmate de “Tristan & Isolde” in 2006. La putin timp, Henry le-a captat atentia producatorilor de la Warner Bros si Legendary Pictures, care il distribuie in serialul The Tudors (2007-2010).

In 2011 a aparut intr-o alta productie – Immortals – in rolul razboinicului din mitologia greaca Tezeu, cel care a ucis Minotaurul, ca mai apoi sa-i calce pe urme lui Christopher Reeve, Kirk Alyn sau George Reeves, cei care au preluat personajulvSuperman de-a lungul timpului. Astfel, Hanry Cavill interpreteaza cel mai ravnit rol de la Hollywood in The Man of Steel (2013), pe care il va relua in Batman vs. Superman, anuntat pentru 2015.

Modest din fire, iata ce a raspuns atunci cand a fost intrebat despre celebritatea sa: “Faima mea? Sincer, inca nu ma consider faimos… mai e cala lunga pana acolo. Dar cand cineva imi cere un autograf, este un sentiment nemaipomenit”.

Cat despre cariera, Henry considera ca fiecare rol poate fi ultimul. “Cea mai grea parte la actorie este ca nu este un job garantat. Fiecare rol poate fi ultimul”.

Henry Cavill, desemnat cel mai sexy barbat din lume

La sfarsitul anului trecut, editia britanica a revistei Glamour FOTO a desemnat cel mai sexy barbat din lume. Castigatorul a fost nimeni altul decat interpretul lui Superman din filmul “Man Of Steel”, Henry Cavill.

Astfel, Henry l-a subclasat pe compatriotul sau Robert Pattinson, care a castigat acest titlu timp de patru ani la rand. In urma cu mai bine de zece ani, Henry a fost gras si chiar era complexat de kilogramele in plus. “Am fost gras. Am fost Cavill cel gras. Dupa ce am obtinut primul rol, in 2002, in filmul The Count of Monte Cristo, am inceput sa slabesc. Am pierdut mai mult de 10 kg si nu mai eram Cavill cel gras”, si-a amintit acesta.

Pentru rolul din Man of Steel, Henry Cavill a fost obligat sa aiba o dieta cu 5.000 de calorii pe zi, lucru care a reprezentat o problema, insa pe care a reusit sa o depaseasca: “Am avut de ales”, a marturisit mai apoi actorul, care astazi a devenit cel mai ravnit barbat de pe planeta.

Pentru a va convinge ca Henry Cavill este intr-adevar cel mai sexy barbat din lume, va prezentam mai jos cateva scene “fierbinti” din filmele in care a jucat.

Sursa foto: henrycavill.org