Cel mai suspect loc de muncă din România îți poate aduce 50 de euro pe zi! Foto în articol

Acesta este cel mai “suspect” loc de muncă din România. Poți primi 50 de euro pe zi cu condiția să ai un pașaport valabil. Însă cât de legal este acest job?

Reporterii PresaSM au surprins de-a dreptul incredibil un anunț în zona Bulevardului Octavian Goga din municipiul Satu Mare. Persoană/firma necunoscută oferă un ”loc de muncă” și 50 de euro aparent pe zi doar că să stea într-o mașînă care tranzitează Punctul de trecere al frontierei de la Sighetu Marmației. Nu se cere nici măcar permis, ci doar un pașaport valabil.

Mai mult, dacă persoană interesată nu deține pașaport, ”angajatorul” îi plătește toate taxele în vederea obținerii acestui document. Tot ce trebuie să facă persoană interesată este să însoțească un alt transport…cel mai probabil de mașini. Miroase a activitate ilegală sau cel puțîn la limita legalității.

”Caut persoane dispuse să treacă mașini în Ucraina pe la vama Shighetul-Marmației. Se oferă 50 de euro și transport dus- întors. Se cere pașaport valabil, nu este risc, mașinile sunt goale, fără niciun fel de marfă. În caz de nevoie plătim taxa de pașaport. Nu se cere permis de conducere, se trece ca însoțitor”, se arată în textul anunțului.

 

Sursă text și foto: presm.ro