Cel mai tânăr miliardar din lume are doar 18 ani! Cine este acesta

Cel mai tânăr miliardar din lume este, conform Forbes, Kevin David Lehmann. Norocosul este neamț, are doar 18 ani și a moștenit de la tatăl său acțiuni ale lanțului de farmacii germane dm-drogerie markt, potrivit Business Insider.

Cel mai tânăr miliardar din lume are o avere estinată la 3,3 miliarde de dolari, fiind inclus în clasamentului anual al miliardarilor realizat de Forbes și lansat pe 6 aprilie. Kevin David Lehmann și tatăl său sunt persoane extrem de discrete, tânărul miliardar neavând nici măcar un cont pe rețelele de socializare.

Dm-drogerie markt este principalul lanț de farmacii din Germania. Afacerea a fost fondată în 1974 și, potrivit site-ului companiei, are peste 41.000 de angajați în peste 2.000 de magazine din toată Germania.

Potrivit Forbes al doilea cel mai tânăr miliardar din lume este Wang Zelong din China, are 24 de ani și o avere de 1,5 miliarde de dolari. Locurile 3 și 4 sunt deținute de surorile norvegiene Alexandra și Katharina Andresen, care au 24 și 25 de ani. Ambele au averi de câte 1,4 miliarde de dolari, deținând părți din compania familiei, Ferd, o firmă de investiții de miliarde de dolari.

Sursa foto: bild.de