Cel mai tânăr patron de echipă din Liga I are 21 de ani! Foto în articol

Cel mai tânăr patron din Liga I are numai 21 de ani și este model internațional. Este vorba despre fiica cea mare a impresarului Anamaria Prodan Reghecampf, Rebecca Prodan Dumitrescu care va fi, cel puțin în acte, numărul 1 la echipa de fotbal din Sibiu, FC Hermannstadt.

”Fata mea cea mare este numărul 1, eu o ajut pe ea. Ea este cea mai tânără conducătoare din Liga 1, la 21 de ani”, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf pentru Digi Sport. La rândul său, Rebecca Prodan Dumitrescu (foto interior) a dezvăluit ce a determinat-o să se implice alături de familia sa în fotbal.  ”Este vorba despre noi ca familie. Noi respirăm fotbal și în general sport.

Mă alătur celor ce își doresc să facă performanță, celor ce iubesc să vadă bucurie pe stadion și celor ce promovează sportul, adică viața. Sportul și fotbalul, mai ales, trebuie să trăiască și să meargă mai departe. Este păcat să le lăsăm să moară. Sibiul este un oraș minunat, cu oameni minunați, care merită o echipă minunată”, a declarat Rebecca Prodan Dumitrescu pentru Digi Sport.

Sursa foto: sport