Cel mai VECHI BORDEL dintr-o tara MUSULMANA! REGULI STRICTE pentru PROSTITUATELE in varsta de 12 ani

Bangladesh se numara printre putinele natiuni musulmane unde prostitutia e legala. Cel mai vechi bordel se numeste Kandapara, unde barbatii vin pentru a face sex cu sutele de femei aflate acolo.

Singura persoana care a reusit sa intre in interiorul bordelului din Bangladesh si sa stea de vorba cu prostituatele a fost fotografa Sandra Hoyn. Aceasta a si realizat mai multe fotografii, iar imaginile vorbesc de la sine. Bordelul Kandapara a fost infiintat in urma cu aproape 200 de ani. Desi a fost demolat in anul 2014, a fost din nou redeschis de organizatii neguvernamentale.

Cele mai multe femei care populeaza bordelul Kandapara provin din medii diferite. Unele s-au nascut acolo si nu si-au gasit altceva de munca, iar altele au fugit de acasa din cauza barbatilor care le bateau, iar bordelul Kandapara a fost un fel de refugiu.

Socant este faptul ca fetitele, cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani, sunt victimele traficului de carne vie si provin, in marea lor majoritate, din familii sarace. Odata ce ajung in bordelul Kandapara, fetitele si tinerele nu mai au niciun fel de drept, iar toti banii pe care ii castiga sunt luati de Madame, care este teoretic si practic matroana stabilimentului din Bangladesh.

Abia dupa cativa ani de munca sustinuta acestea devin prostituate libere si au anumite privilegii: sa refuze barbatii pe care nu ii vor, sa iasa din bordel si sa isi tina singure banii. Toate regulile sunt bine stabilite si nimeni nu are voie sa le incalce.

Sursa traducere: ciao.ro