Cel mai vizionat trailer de animație din istorie! Filmul care a adunat 116 milioane de vizualizări în doar 24 de ore. Video

În doar 24 de ore, primul trailer al continuării animației Disney a devenit cel mai vizionat din toate timpurile, în categoria sa. “Frozen 2” a strâns peste 116 de milioane de vizualizări pe Twitter, Facebook, Instagram, YouTube și diferite rețele video ale studiourilor.

Continuarea animației “Frozen” este așteptată de milioane de oameni din întreaga lume. După succesul uriaș al primei părți la box-office și după lansarea a două scurt-metraje din același univers, Disney le va oferi fanilor lung-metrajul pe care îl așteaptă din 2013.

Până în acest moment, nu există suficient de multe informații despre intrigă, însă specialiștii scriu că se așteaptă ca surorile Elsa și Anna să fie supuse unor noi aventuri, care îi vor încânta pe cei mici și cei mari deopotrivă. Kristen Bell, actrița care își împrumuta vocea pentru a aduce la viața personajul Anna, a bătut câteva apropouri despre evoluția povestii într-un interviu pentru Sirius XM.

Citește și: POVESTEA ROBOŢILOR “TRANSFORMERS” VA FI PRODUSĂ ÎNTR-UN SERIAL ANIMAT PENTRU NETFLIX

“Veți vedea personaje noi și veți vedea cum scriitoarea, Jen, a ținut cont de părerile noastre pentru a dezvolta acțiunea. Mi-a spus că eu am contribuit mult la crearea Annei și m-a întrebat care cred că ar fi următorul pas pe care l-ar face. Care este următorul ei obstacol, următoarea revelație? M-a întrebat ce lucruri am în comun cu ea și i-am povestit o mulțime de lucruri pe care le-am trăit și care cred că ar rezona cu Anna. Ea a introdus aceste elemente în scenariu”, a povestit Kristen.

“Frozen 2” va avea premiera în cinematografe până pe 27 noiembrie, iar până atunci fanii vor avea, cu siguranță, parte de alte noi imagini din animație.

Sursa video: youtube