Cel putin unul dintre TERORISTII de la STADE DE FRANCE avea BILET si voia SA INTRE LA MECI

Trei dintre ATENTATELE TERORISTE DE LA PARIS, care au curmat viata a 128 de oameni, s-au petrecut LANGA STADE FRANCE in timpul meciului amical de fotbal FRANTA-GERMANIA, incheiat cu scorul de 2-0, relateaza editia online a Gazetei Sporturilor.

Unul dintre atacatori avea chiar bilet la meci si a incercat sa intre in arena, unde erau 80.000 de spectatori, la 15 minute de la inceperea partidei. Fortele de ordine si-au dat seama ca acesta are un comportament suspect, l-au perchezitionat si au descoperit ca purta o vesta exploziva!

Atacatorul a fugit si a detonat ulterior incarcatura in afara arenei.

CITESTE SI: ATENTATE TERORISTE PARIS: Unul dintre ATACATORII SINUCIGASI este un MIGRANT INREGISTRAT IN GRECIA in octombrie. LIVE TEXT

Dupa 3 minute, un alt kamikaze s-a aruncat in aer langa Stade de France. La un McDonald’s din apropiere a avut loc un al treilea atac. Un civil a murit.

Controlul de la intrarea in stadion a fost ceea ce a prevenit ca la Stade de France sa se petreaca o tragedie asemanatoare cu cea de la sala de spectacole Bataclan, unde peste 80 de oameni au fost executati de teroristii care au patruns inauntru.

Sursa foto: foxsports