CELE 5 SEMNE care indica faptul ca ai o VIATA SEXUALA PERFECTA

Daca ar fi sa notezi de la 1 la 10 calitatea vietii tale sexuale, cate puncte ar primi? Daca nu te poti hotari, te ajutam noi. Cele 5 argumente de mai jos iti spun daca viata sexuala pe care o ai este una de nota 10 sau lasa de dorit. Daca nu esti satisfacuta, stii ce ai de facut: schimbi tactica sau partenerul!

Cele 5 SEMNE care indica faptul ca ai o VIATA SEXUALA PERFECTA:

1. NU AI PROBLEME CU AUTOSTIMA

Autostima ajuta in ambele directii. Cu alte cuvinte, daca te simti bine in pielea ta, vei vrea mai mult sex, iar daca faci mai mult sex, te vei simti mai bine cu tine insati.

2. TE DEPILEZI MAI DES DECAT ALTE FEMEI

Un alt semn ca ai o viata sexuala activa, deci te bucuri de tot ce se poate intampla in dormitor (sau in alte locuri, dar aici nu ne bagam – este fix problema ta) este faptul ca te depilezi mai des decat alte femei, mai ales in zona pubiana.

3. ESTI MEREU RELAXATA

Sexul bun se recunoaste dupa starea de spirit a unei persoane. Cu totii avem probleme si incercam sa le depasim cat mai calm posibil, insa sunt situatii in care simtim ca lumea din jurul nostru si tot ce se petrece in ea nu e facuta pentru noi, ne simtim depasiti. Sexul are tocmai rolul de a relaxa muschii si nervii.

4. NU MAI VORBESTI TOATA ZIUA DESPRE SEX…

… pentru ca ai parte de el. Persoanele care nu sunt multumite de viata lor sexuala ori au anumite frustrari vorbesc mereu despre sex sau fac glume pe seama altora. Daca esti linistita si nu simti nevoia sa deschizi acest subiect, inseamna ca esti implinita pe acest plan.

5. NICIODATA NU E SUFICIENT

Atunci cand mergi la restaurant si ceri o farfurie cu mancarea ta preferata, daca iti place, vei mai dori o portie. Asa se intampla si atunci cand ai parte de sex de calitate. Vei vrea a doua si a treia oara sa te simti in al noualea cer.

Sursa text: teotrandafir