CURIOZITATE sau PLACERE? Cele 7 MOTIVE pentru care FEMEILE incearca SEXUL ANAL

Din 1992 incoace, procentul femeilor cu varste intre 20-24 ani  care au recunoscut ca au facut sex anal a crescut la aproape 40%. Procentul femeilor cu varste intre 20-39 ani care au recunoscut ca au incercat macar o data acest tip de sex a fost de aproximativ 20%. Si 94% din cele care au avut o astfel de experienta sexuala au recunoscut ca au avut si orgasm, ceea ce reprezinta statistic vorbind, o rata mult mai mare decat in cazul sexului vaginal, noteaza revistele de specialitate.

In continuare va prezentam cele 7 motive pentru care femeile incearca sexul anal:

1.    Orgasmul obisnuit, vaginal, duce la o relaxare si multumire sexuala a femeii astfel ca accepta mai usor ideea de a incerca si sexul anal. Ulterior, daca acesta decurge fara a-i crea vreun disconfort, poate aparea si al doilea tip de orgasm, cel anal. Dupa un orgasm vaginal sanatos femeile ajung in starea de relaxare si chef in care ii pot propune barbatului sa “ii faca ce vrea”. Atunci sunt pregatite. 2.    Gandul ca ii poate oferi partenerului placere le excita pe multe femei, iar cele cu putin curaj trec la fapte.  Sentimentul de putere data de sex si de stapana asupra placerii interzise le face pe destule femei sa incerce si calea cealalta de a obtine placerea. Pana la urma s-ar putea sa fie cel putin la fel de placut si pentru ea!

3.    Cu cat partenerul petrece mai mult timp “jos” facand cunnilingus si annilingus, cu atat sunt mai mari sansele ca femeia sa se excite si sa accepte ideea de a incerca sexul anal. Filmele pentru adulti in general prezinta scene destul de dure pe care o femeie la prima vedere nu le-ar accepta dar cand excitatia este prezenta creste si disponibilitatea pentru a incerca ceva nou.

4.    Femeile cu spirit mai aventuros, dornice sa exploreze, chiar si din curiozitate incearca macar o data acest tip de sex. Evident, cu un barbat pe care il vor si care reuseste sa le excite suficient de tare incat sa le convinga ca merita “o sansa”.

5.    Femeile care ajung usor la orgasm vaginal sunt iarasi mai “susceptibile” sa incerce si varianta anala. Relaxarea si dorinta de a vedea daca pot obtine si altfel de orgasme le infrange inhibitiile. Surprizele pot fi de multe ori, mari!

6.    Ideea de a face sex anal, ceva vazut drept subiect tabu, chiar blamat si care ar inhiba majoritatea femeilor este ceea ce le excita pe cele care imping jocul mai departe. Dorinta de a-si excita si innebuni partenerul este ceea ce le da acel imbold de a obtine placerea pe calea sexului anal.

7.    Sentimentul de afectiune si iubire fata de partener le determina pe femei sa incerce sexul anal. Avand un barbat in care au incredere si cu care comunicarea este buna, atat in plan relational cat si sexual, devine mai usor sa incerce.

Sursa foto: jurnalul