CELE 7 REGULI ALE DRAGOSTEI

Cu totii suntem in cautarea dragostei, in toate formele ei, insa putini stiu ca exista cateva reguli extrem de simple care pot sprijini acest demers emotional. Chiar daca articolul se refera la iubirea sinelui si a celor de langa noi, in general, si nu la gasirea unui partener perfect pentru o relatie, in special, aceste reguli, cum ar fi acceptarea propriilor defecte, atitudinea pozitiva sau generozitatea, pot fi gesturile care paveaza drumul chiar spre descoperirea sufletului-pereche.

1.Fii fericita cu tine insati

Autorul  ”The Rules of Love: A Personal Code for Happier, More Fulfilling Relationships”, Richard Templar, sustine ca trebuie sa invatam sa fim fericite cu noi insene. Cu alte cuvinte gaseste-ti echilibrul in surse de fericire interioare si exterioare. Exista trei strategii prin care se poate atinge fericirea personala. Fericirea personala creeaza contextul perfect pentru a primi in viata ta sufletul-pereche.

CITESTE SI: Cum si unde sa-ti atingi iubitul pentru a-l innebuni. Va ajunge garantat pe culmile placerii

2.Razi cu prietenii

Rasul ne relaxeaza si creeaza o legatura si mai stransa in cadrul grupului de prieteni, de exemplu. Alunga stresul, datorita eliminarii endorfinelor din creier, vei deveni o persoana deschisa, fara prejudecati, dornica sa primeasca sentimente si oameni noi  in viata ei, fara a le analiza peste masura. Iar viitorul tau sot poate fi printre acestia.

3.Fa pace cu cei din jur

Accepta diferentele dintre voi, dar si ceea ce aveti in comun. Iubirea inseamna acceptare, asa ca daca vrei sa ai parte de dragoste, trebuie mai intai sa te deschizi spre dragoste. Incepe prin a-i accepta pe cei din viata ta, cu bune si cu rele. Chiar daca uneori te scot din sarite, nu-i mai critica, fiecare om are defectele si calitatile sale. Diferentele dintre tine si cei apropiati tie sunt de bun augur. Este dovedit faptul ca in echipele cu cele mai bune performante, fie ca este vorba de sport, stiinta, afaceri, etc., exista diversitate. Este si cazul barbatului pe care te pregatesti sa-l primesti in viata ta. Legea atractiei confirma compatibilitatea persoanelor complet diferite. Mai mult, fa pace cu persoanele pe care le-ai iubit candva si… accepta-le din nou in viata ta, intr-un fel sau altul. Nu trebuie sa iesiti la cafea, ci doar sa va vorbiti cand se iveste ocazia, fara remuscari sau resentimente.

4.Invata cand sa asculti si cand sa actionezi

Atunci cand o persoana vine la tine cu o problema, primul instict este sa il ajuti. Daca o prietena s-a certat cu iubitul, vrei sa il suni pe individ si sa afli despre ce este vorba, sperand ca vei rezplva ceva. Mai bine ascult-o si, chiar daca este furioasa si isi varsa nervii pe tine, este bine sa fii acea persoana pe care se descarca.

5.Daca ai ceva frumos de spus cuiva, spune-o

Este un gest extrem ed simplu si plin de iubire, in urma caruia vei primi iubire. Este o regula care completeaza alta regula: ”Daca nu ai ceva frumos de spus, nu o spune”.

”Cu totii avem nevoie de incurajari si confirmari. Suntem oameni si functionam pe baza acestui principiu”, scrie Templar in cartea sa.

6.Fii persoana care ii face sa se simta bine pe cei din jur

 Este o regula de baza in primirea iubirii in viata ta. Fiind o persoana pozitiva, proactiva, placuta si care ofera bunadispozitie vei fi rasplatita pe masura. Este principiul care ii va determina pe cei din jur sa se preocupe, la randul lor, de starea ta de bine.

CITESTE SI: Ce vor, de fapt, barbatii de la femei? 3 lucruri pe care le apreciaza la o femeie

7.Cu cat oferi mai mult, cu atat mai mult primesti

Nu face bine cu gandul ca vei primi bine in schimb, insa acesta este totusi un principiu care functioneaza. Generozitatea ta ar putea fi rasplatita, pe masura.

 Sursa:unica