Cele cinci INTREBARI INDRAZNETE cu care EXCITI un BARBAT

Cum exciti un barbat fara sa faci eforturi exagerate, fara sa iti dai ochii peste cap ca o caprioara sau sa te imbraci in cea mai sexy lenjerie intima pe care o ai in dulap? Nici pomeneala. Iti trebuie doar indrazneala, iar aceasta indrazneala nu se descrie prin gesturi disperate ori fraze cat mai laborios formulate. 5 INTREBARI INDRAZNETE te pot ajuta daca vrei sa il infierbantezi pe barbatul visurilor tale.

Cum exciti un barbat cu ajutorul a 5 INTREBARI INDRAZNETE:

1. Crezi ca e atat de usor sa ma ai?

Cu cat le e mai imposibil sa dea o femeie pe spate si sa o bage in dormitor, cu atat ii tenteaza mai tare pe barbati sa lupte pentru o noapte de amor ca in filme sau… ca in imaginatia lor. Masculii sunt incantati sa vada ca femeile nu se lasa cu una, cu doua si vor sa ii vada luptandu-se pentru a le cuceri.

2. Vrei sa incercam un loc nou?

Daca ii propui sa faceti sex intr-un loc neobisnuit, hormonii lui vor functiona la turatie maxima, iar asta il va face sa actioneze dupa pofta inimii tale.

3. Crezi ca rezisti?

Aici l-ai pus la mare incercare. Barbatii au impresia ca femeile sunt cele care, in general, nu rezista unei nopti de amor. Ii poti demonstra ca este mic copil pe langa ce abilitati ai tu in pat.

4. Ai vrea sa fii elevul meu in seara asta?

Bineinteles ca poti locui intrebarea cu oricare alta. Ideea este ca barbatilor le place jocul pe roluri in dormitor. Poti fi pentru o seara politista sau chiar profesioara lui.

5. Crezi ca ai vazut totul in sex?

Cu o astfel de intrebare il inciti din prima. Aceasta propunere anunta ceva ce el nu a trait, asa ca isi va dori cu nerabdare sa vada de ce esti in stare.

Sursa text: Revista Teo