CELE CINCI LUCRURI INTERZISE IN TIMPUL SEXULUI

SEXUL este un sport in doi si este recomandat daca vrei sa arzi caloriile. Dar nu despre asta este vorba aici, ci despre lucrurile pe care nu le poti face in timpul actului sexual, acele LUCRURI INTERZISE care nu te mai duc pe culmile placerii ci devin o corvoada.

Exista 5 lucruri pe care e bine sa le eviti in timpul SEXULUI, pe care le explicam in detaliu mai jos: nu gandi prea mult ceea ce faci, nu te preocupa de fizicul tau, nu iti lasa mintea sa zboare la problemele nerezolvate de peste zi si, printre altele, nu mima orgasmul.

NU GANDI PREA MULT

Nu te gandi foarte mult la detalii, la ce faci gresit in timpul actului sexual, la ce ti-ar putea face partenerul, daca iti va placea sa continui sau nu. Toate aceste ganduri anuleaza orice placere.

NU TE PREOCUPA DE CUM ARATI

Singura ta grija trebuie sa fie daca va simtiti bine. Nu iti imagina ca el cauta in tine vreo fantezie sexuala cu Megan Fox sau Kim Kardashian, aceste ganduri te frustreaa si toata placerea dispare. Iar asta numai partida de sex nu se poate numi.

NU TE GANDI LA ALTE PROBLEME

In mod clar ai de platit rate sau ai in asteptare anumite sarcini, insa trebuie sa lasi toate problemele deoparte. Chiar daca bunia ta este in spital, nu te gandi acolo. In acel moment contezi doar tu. Ai dreptul sa te simti bine, oricate necazuri au loc in jurul tau.

NU VORBI MULT

Un act sexual se bazeaza mai mult pe fapte si nu pe vorbe. In caz contrar, este recomandat sa stabiliti o intalnire la o cafea si nu una in dormitor.

NU MINA ORGASMUL

Se intampla sa mai existe cate o partida de amor care nu se termina cu orgasm, insa daca majoritatea partidelor nu iti aduc satisfactie, are rost sa mai continui asa? A face sex implica doua persoane, iar una dintre ele daca nu se simte bine, are tot dreptul sa renunte.

Sursa text: teotrandafir.ro