CELE CINCI SEMNE EVIDENTE care dau de GOL o FEMEIE “IEFTINA”

Una dintre cele mai cunoscute si exerimentate experte in domeniul modei din Rusia si nu numai, Evelina Khromchenko (foto), a dezvaluit ce imagine feminina este, in opinia ei, una “ieftina”. 

In calitate de presedinte al programului „teza despre moda”, Evelina Khromchenko a subliniat caresunt cele 5 semne evidente ale unei femei „ieftine”:

1. Marca este cea mai importanta

Doamna care “alearga” dupa lucrurile scumpe de la renumitii designeri, nu intotdeauna poate crea o tinuta cu adevarat eleganta si decenta. “Excesul” unor astfel de lucruri poate provoca emotii neplacute pentru cei din jur sau poate crea un aspect ieftin si ridicol, daca nu exista o combinatie armonioasa a lucrurilor si imaginii.

Este foarte putin probabil ca vei reusi sa obtii simpatia celor din jur, daca iti vei arata “etichetele” cu nume de marca.

2. Aroganta

Nu numai imaginea poate “dezvalui” femeia “ieftina”, ci si comportamentul care adesea este foarte provocator. Considerandu-se mai presus decat ceilalti, aceasta femeie va incerca sa umileasca pe oricine. De cele mai multe ori, acest comportament il manifesta de exemplu, intr-o cafenea atunci cand comunica cu personalul sau in magazine.

3. Aspectul perfect – succes 100%

Aceste fete cred in mod eronat ca aratand perfect pot “cuceri” intreaga planeta. O femeie “ieftina” gandeste astfel si crede ca in alt mod nu poate fi. Poate parea ridicol, insa pentru a merge la magazin sa cumpere alimente, ea se va aranja ore intregi. Sau pentru a scoate gunoiul, se va imbraca in cele mai bune haine si nu va iesi nemachiata din casa.

Daca o femeie are incredere in sine, ea nu-si va pune niciodata aspectul exterior pe locul intai.

4. Lucruri scumpe pe credit

O femeie “ieftina” vrea sa dovedeasca tuturor cat este de “cool”. Cumpara bunuri de lux pe credit, desi situatia financiara nu intotdeauna ii permite sa cumpere lucruri scumpe. Cu toate acestea, ea trebuie sa-si mentina statutul unei femei bogate, de succes. In acelasi timp, nu-i pasa in ce conditii traieste, pentru ea este mai important sa-si arate lucrurile de lux. Se simte fericita doar daca provoaca invidie si admiratie in ochii celorlalti.

5. Barbatul – este privit ca un “portofel”.

O femeie “ieftina” se observa din departare. Ea analizeaza barbatul dupa cat de multi bani are in cont sau in portofel. Calitatile interioare ale acestuia nu o intereseaza. O astfel de femeie intotdeauna va fi cu un barbat care-i va oferi lux, indiferent de sentimente. Femeia adevarata este cea care-si motiveaza barbatul sa munceasca si sa se dezvolte. Ea este o adevarata muza si prietena.

Relatiile “ieftine pot fi intalnite oriunde, inclusiv pe strada. In aceste relatii poti observa raceala, egoism, goliciune, desi aspectul exterior este impecabil. Dezvoltati-va si fiti cele mai bune pentru barbatii vostri. Nu cautati lucruri de lux pentru “spectacol” si veti fi intotdeauna niste doamne adevarate!

Sursa text: interesnovsem.info