PNL si PDL se vor prezenta in fata electoratului drept ALIANTA CRESTIN LIBERALA. UPDATE

Cele doua echipe de negociere ale PNL si PDL s-au intalnit, marti la pranz, la sediul din Modrogan pentru a incepe o noua runda de discutii, cele mai probabil, ultima, inaintea zile de foc de sambata atunci cand atat Partidul National Liberal (PNL), cat si Partidul Democrat Liberal (PDL) vor avea programat un Congres, urmand apoi sa aiba loc un Congres comun al celor doua formatiuni de dreapta care vor FUZIONA in viitorul apropiat.

UPDATE 14.35: VASILE BLAGA, presedinte PDL: ”Am analizat cercetarile sociologice referitoare la numele pe care ar trebui sa il poarte alianta dintre PNL si PDL. Aceasta va fi ALIANTA CRESTIN LIBERALA PNL-PDL”.

UPDATE 14.30: KLAUS IOHANNIS: “Astazi nu au mai avut loc discutii pe fond pentru ca nu mai sunt necesare. S-au realizat doar cateva mici modificari ale unor greseli de redactare. Nu mai exista neintelegeri intre cele doua grupuri. In rest s-a mai stabilit si calendarul sondajelor sociologice, dar si faptul ca fiecare partid PNL si PDL vor cauta cate o casa de sondare si vom alege cea mai buna solutie. Asteptam sondajele in cel tarziu 4 august, ca pe 5 august sa anuntam candidatul Aliantei Crestin-Liberale.

Pana in momentul FUZIUNII din 2015, PNL si PDL vor merge la ALEGERILE PREZIDENTIALE sub denumirea de ALIANTA CRESTIN LIBERALA PARTIDUL NATIONAL LIBERAL – PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL! Impreuna cu domnul VASILE BLAGA am cazut de acord asupra acestei noi formule.”

CITESTE SI: PDL a aprobat FUZIUNEA prin COMASARE cu PNL si aceea prin ABSORBTIE cu FC. UPDATE 

La aceasta runda finala a discutiilor vor participa si presedintii KLAUS IOHANNIS si VASILE BLAGA. Potrivit informatiilor de ultima ora in cadrul acestei intalniri se vor pune la punct ultimele discutii privind sondajele sociologice si programul masuratorilor la care vor fi supusi cei doi candidati pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE, KLAUS IOHANNIS si CATALIN PREDOIU, din care se va stabili, la inceputul lunii august, reprezentantul dreptei in lupta pentru Cotroceni.

CITESTE SI: Noul partid rezultat din fuziune se va numi PNL. Unificarea, finalizata cu trei congrese. DECLARATII IOHANNIS SI BLAGA 

Sursa foto: realitatea.net