Cele două victime ale măcelului dintre interlopii Capitalei au probleme mari! Bebino va rămâne infirm, iar celălalt ar putea rămâne mut

Căutat de câteva zile de toată Poliția Capitalei după ce a împărțit în felul său dreptatea cu tăișul sabiei, Cezar Petcu, zis Joe, s-a predat ieri la prânz. Personajul – lider al Clanului ”Țiganilor” -, a refuzat să dea declarații polițiștilor de la ”Omoruri” așteptând să vadă ce probe există împotriva lui. Cei doi rivali tăiați de tânărul în vârstă de 21 de ani au suferit răni care le vor schimba viețile: unul ar putea rămâne mut, iar celălalt va avea infirmitate la o mână, scrie Libertatea.

Acum câteva zile, cartierul bucureștean Tei-Toboc a fost scena unei confruntări extrem de dure care i-a avut ca „actori” pe mai mulți indivizi despre se spune că fac parte din clanurile ”Sportivilor” și al ”Țiganilor”. În timpul războiului stradal nocturn, cauzat pare-se de o tranzacție eșuată la care cele două grupări ar fi fost părți, Marius Alin Alecu, alias Bebino (foto), liderul clanului ”Sportivilor”, și un alt rival – cunoscut sub porecla Sandovschi -, au fost practic măcelăriți de sabia mânuită de Cezar Petcu, zis Joe, care ar fi răspuns unui atac cu cuțitul venit din partea adversarilor.

Citeşte și: BEBINO, ȘEFUL CLANULUI SPORTIVILOR, HĂCUIT ÎN PLINĂ STRADĂ! CINE L-A BĂGAT ÎN COMĂ ȘI DIN CE MOTIV

Cele două victime ale liderului clanului ”Țiganilor” – personaj care este nepotul lui Napoleon Gheorghe, antrenorul de box de la Dinamo -, se află în stare gravă, internate sub pază la Spitalul ”Sf. Pantelimon”. Primul – Bebino, șeful ”Sportivilor” -, a fost operat ieri la degetele mâinii stângi tăiate de sabia lui Joe, iar al doilea – Sandovschi -, se pregătește pentru o complicată operație menită să-i refacă anumiți nervi ai vorbirii și chiar corzile vocale. 

”Lui Bebino i-au fost retezate niște tendoane la o mână fapt care face ca el să nu mai poată folosi toată viața degetele aflate în legătură cu acele tendoane. În plus, a rămas și fără un deget care i-a fost tăiat complet în atac. Sandovschi ar putea rămâne mut din cauză că lama sabiei i-a distrus niște nervi din zona mandibulei care ajută la vorbire. El va fi operat zilele acestea”, a declarat o sursă din spital pentru jurnaliștii de la Libertatea.

Sursa foto: libertatea.ro