CELE DOUA ZODII CARE POT CUCERI LUMEA DACA ISI UNESC FORTELE

”Unde-s doi, puterea creste”, spune un vechi proverb romanesc, insa nu exista decat un cuplu care care da cu adevarat dovada de puteri nebanuite, atunci cand lucreaza impreuna, iar acesta este format, potrivit astrelor, din Capricorn si Scorpion.

Astrele au facut ca acest cuplu, Capricornul si Scorpionul, sa formeze cel mai compatibil duo, procentul lor de reusita fiind de 98 la suta, in cazul in care isi unesc fortele pentru o cauza, fie ca este vorba despre un proiect, un eveniment, o rarbunare, un joc de putere sau sa cucereasca lumea impreuna. Calitatea principala a acestui duo este aceea ca fiecare stie cum sa scoata ceea ce este mai bun din celalalt.

CITESTE SI: Top 5 zodii care isi gasesc fericirea in 2016

Capricornul are o serie de insusiri generale care demosntreaza cat de potrivit este pentru succes: ambitios, loial, muncitor, cu sange rece si fara sa se implice emotional atunci cand are de dus la bun sfarsit o sarcina, responsabil, precaut, rational, cu un simt acut al realitatii, un bun evaluator al oricarei situatii, stabil, solitar, exigent, neincrezator.

Pe de alta parte, Scorpionul il completeaza perfect: debordeaza de creativitate, este popular, hotarat, la fel de rational si responsabil precum Capricornul, indraznet, puternic, profund, insa mult mai sensibil, sentimental si generos decat acesta.

Impreuna formeaza cuplul perfect pentru ca in majoritate punctele lor de vedere se potrivesc, au aceleasi teluri, asteptari si scara de valori. Stiu sa scoata la iveala cele mai bune calitati pe care le are celalalt, datorita unei empatii debordante. Isi realizeaza unul celuilalt calitatile, dar si defectele, motiv pentru care relatia dintre Capricorn si Scorpion se bazeaza pe respect. Iar respectul ii determina sa-si accepte ideile unul altuia ideile, sa le evalueze la rece, iar cel mai bine face asta Capricornul, si sa ajunga la cea mai stralucita varianta in care pot atinge un scop.

Calitatea vietii lor este superioara, tocmai pentru ca sunt capabili, impreuna, sa recunoasca tot ceea ce este valoros si sa se lase guvernati de aceste valori.

Nu iau decizii pripite si nu stiu sa se certe intre ei. Scorpionul este mai sensibil si mai impulsiv, insa se stapaneste in prezenta Capricornului, de la care apreciaza tacerea si detasarea. Ambitia Capricornului nu face decat sa o alimenteze pe cea a Scorpionului, care este un lider innascut. Acesta din urma are o capacitate uriasa de a hipnotiza masele, este foarte creativ, in timp ce Capricornul executa chirurgical orice isi pune in plan. Tocmai de aceea, implementeaza perfect ideile Scorpionului.

CITESTE SI: Sexy horoscop: Cele mai pupacioase zodii

Planul lor merge ca uns pentru ca, pe langa respect, ambele zodii sunt extrem de loiale. Nu va interveni invidia care sa le strice jocul, iar daca in alte cazuri tradarea isi poate face loc cu usurinta si poate distruge un proiect, fidelitatea celor doua semne le fac sa fie ehcipa perfecta.

 Sursa:unica