CELE MAI ASCUNSE DORINTE ALE ZODIILOR

Fiecare dintre noi are o dorinta ascunsa, pe care alege sa nu o impartaseasca nimanui. In functie de zodia din care face parte, putem afla care sunt aspiratiile secrete ale celor din preajma noastra.

Berbec

Semn de foc, Berbecul este un lider innascut si ceea ce isi doreste fara sa arate sau sa impartaseasca celorlalti este sa conduca. Pentru asta este constient ca este nevoie de rabdare si de multa munca. Se bucura insa si de popularitate, atragand oamenii ca un magnet, lucru care ii ajuta in indeplinirea dorintei secrete. Vor sa traiasca viata din plin si sa fie inconjurati de toti pietenii apropiati.

CITESTE SI: ZODIILE CARE SE DAU BATUTE CEL MAI USOR

Taur

Taurii siunt semne de pamant, motiv pentru care isi doresc in secret stabilitate pe cele doua planuri: familie si cariera. Iti doresc bunastare, iar pentru acest lucru sunt dispusi sa munecasca din rasputeri. O zodie foarte corecta si independenta, nu va agrea ideea banilor castigati pe nedrept.

Gemeni

Aventurosi si independenti, gemenii vor sa petreaca, sa aiba constant parte de experiente noi. Nu-si doresc stabilitate si vor sa se bucure de popularitate si sa se faca remarcati cu fiecare experienta pe care o au. Motiv pentru care nu sunt dispusi niciodata sa-si arate personalitatea taioasa, care nu-i va ajuta in atingerea acestui obiectiv.

Rac

Racul, la fel ca taurul, vrea siguranta, in primul rand pe plan amoros. Isi doreste in secret, foarte mult, sa aiba parte de experiente cat mai variate din punct de vedere sexual, dar totodata cauta si apreciere si iubire din partea unui partener.

Leu

Semn de foc, Leul are un vis ascuns infricosator: isi doreste sa fie preamarit si idolatrizat. Cu exceptia zeilor, regilor sau persoanelor cu functii inalte, cu greu pot atinge acest obiectiv. Dar asta nu-i impiedica sa incerce. Tocmai de aceea sunt mereu volubili, joviali, pusi pe sotii si cu spirit de initiativa. Iar faptul ca aceste calitati il ajuta sa fie in centrul atentiei ii satisface Leului, temporar, dorinta de preamarire.

Fecioara

Fecioarele sunt visatoare si romantice, iar dorinta lor secreta nu este deloc surprinzatoare. Reprezentantele acestui semn isi doresc sa iubeasca si sa primeasca iubire in acelasi timp. Firi calde, dornice sa-si cladeasca o familie reusesc sa-si atinga scopul prin sinceritatea sentimentelor lor, apreciata de persoanele dragi.

Balanta

La fel cum este simbolul care ii marcheaza zodia, Balantele isi doresc echilibrul in viata, iar sentimentul care le asigura acest lucru este cel de recunostinta din partea celorlalti. Nimic nu le face sa se simta mai bine decat aprecierea in sanul familiei, din partea iubitului, a copiilor si a parintilor, iar la serviciu se bucura de fiecare data cand aud ca meritele lor sunt recunoscute.

Scorpion

Scorpionii sunt zodii mereu puse in fata provocarilor sau care accepta de buna voie provocarile. Aceste ”lupte” vin din dorinta ascunsa a Scorpionului de a demonstra ce poate. Cu alte cuvinte vrea sa arate cat de bine reuseste sa treaca peste obstacole, pentru ei acesta fiind un semn ca sunt persoane inteligente si competente.

Sagetator

Are un scop nobil, insa se teme sa-l spuna celor din jur de teama sa nu fie luat in ras: acela de a schimba lumea. Isi doreste sa aiba un rol in schimbarea in mai bine a societatii, motiv pentru care isi pune serviciile in slujba actelor caritabile, politice sau juridice.

Capricorn

Sa fie admirat tot timpul este dorinta secreta a Capricornului. Dar, spre deosebire de Leu, care isi face o obsesie din a fi idolatrizat, Capricornul cauta, de fapt confirmari.

Varsator

Varsatorul vrea pe ascuns sa fie unic, iubit, respectat si original. Este o fire creativa, asa ca dorinta sa secreta coincide cu posibilitatea de a fi atinsa. Faptul ca este apreciat in mediul artistic, literatura, design este o confirmare ca poate duce acest obiectiv pana la capat.

CITESTE SI: LECTII DE VIATA PENTRU ZODII DE LA BUDDHA

Pesti

Viseaza foarte departe si isi doresc ca aceste dorinte sa fie cat mai repede indeplinite. Nu au rabdarea necesara  sa parcurga toti pasii necesari. Vrea ca visul sa devina realitate aici si acum.

 Sursa:unica