Cele mai așteptate filme din 2021 sunt, de fapt, pelicule amânate din 2020! Video

Cele mai așteptate filme din anul 2021 sunt, de fapt, pelicule ale căror premiere au fost amânate de producători din cauza pandemiei de coronavirus care a produs pagube de miliarde de dolari industriei cinematografice.

În continuare vă prezentăm trailere oficiale ale celor mai așteptate șase filme din anul 2021:

James Bond: No time to die

Fanii seriei James Bond îl vor vedea, cu un an întârziere, în aprilie 2021, pe Daniel Craig pentru ultima oară în rolul spionului 007. „No time to die” este programat să fie lansat pe 21 aprilie.

Fast & Furious 9

„Fast & Furious”, partea a noua, este și ea lansată cu un an mai târziu decât era prevăzut. În această nouă serie a francizei revine un personaj îndrăgit de fani, Han – interpretat de Sung Kang. Filmul va avea premiera la finalul lunii mai.

„Fast & Furious” a debutat acum 19 ani și a avut un succes imens la box-office, fiind cea mai vândută franciză a studiourilor Universal, cu încasări de aproape șase miliarde de dolari.

Top Gun: Maverick

Top Gun: Maverick, a fost amânat pentru 2021. Alături de Tom Cruise, din distribuție face parte și Val Kilmer, care revine în rolul Iceman.

Mission Impossible 7

Același Tom Cruise revine în 2021 pentru a șaptea oară în rolul agentului Ethan Hunt în filmul Mission Impossible 7.

Black Widow

Black Widow, povestea Natashei Romanova, este cel mai nou film din Universul Marvel. Scarlett Johansson interpretează genial o fugară nevoită să-și confrunte trecutul.

Croazieră în junglă

Dwayne „The Rock” Johnson și Emily Blunt revin în forță pe marile ecrane cu filmul de acțiune și comedie, produs de studiourile Disney, „Croazieră în junglă”. Pelicula are ca sursă de ispirație una din atracțiile majore ale parcului de distracții Disney World.

Sursa video: youtube