Cele mai asteptate filme in 2014

Nici nu s-a incheiat bine anul 2013 si fanilor micilor si mariloe ecrane se gandesc deja la productiile care ne vor bucura privirile anul acesta.

Pentru anul 2014 se astepta deja cu nerabdare viitoarele premiere cinematografice, scrie cosmopolitan.ro. Mai jos puteti vedea care sunt cele mai asteptate filme ale anului 2014.

The Hunger Games: Mockingjay – Partea 1 – Cel de-al treilea film al trilogiei „The Hunger Games” a fost impartit in 2 parţi, prima dintre ele urmand a fi lansata in 2014.

The Lego Movie – Un film cu super-eroi ! Eroul care va salva lumea nu va fi Batman, Super Man sau Wonder Woman, ci un muncitor ignorant si banal.

The Amazing Spider-Man 2 – Pe urma lui Spider Man sunt 3 adversari puternici: Electro interpretat de Jamie Foxx, The Rhino interpretat de Paul Giamatti si Harry Osborn interpretat de Dane DeHaan.

X-Men: Days of Future Past – Wolverine (Hugh Jackman) este trimis in trecut pentru a impiedica un eveniment care are potentialul de a duce la pieire atat rasa umana cat si pe cea a mutantilor.

The Hobbit: There and Back Again – Dupa numeroasele peripetii prin care a trecut gasca pestrita condusa de Gandalf impotriva lui Smaug dar si a fortelor intunericului, urmeaza sa aflam deznodamantul: cum vor reusi micutii viteji sa invinga dragonul si sa resabileasca ordinea in lume.

300: Rise of an Empire – Dupa lupta eroica de la Termopile in care cei 300 de eroi viteji condusi de regele Leonidas si-au pierdut viata, Persii isi duc lupta de cucerire impotriva grecilor de aceasta data.

Transformers: Age of Extinction – Cel de-al patrulea film cu Autoboti va avea in rol principal alte personaje decat cele cu care ne-am obisnuit.

Guardians of the Galaxy – Galaxia este in pericol asa ca o echipa de extraterestri se va uni pentru a o salva.

Sin City: A Dame to Kill For – Dupa 9 ani de asteptare, in 2014 va fi lansat un nou film „Sin City”!

Divergent – acest film se anunta urmatorul fenomen dupa ”The Hunger Games”.