Cele mai asteptate gadgeturi care vor fi lansate in 2014

Ceasuri inteligente, smartphone-uri care se incarca prin wireless sau masti high-tech care iti fac somnul mai linistit.  Sunt doar cateva dintre cele mai asteptate gadgeturi ce urmeaza sa intre in productia in masa in 2014.

Incarcatoare wireless

Tehnologia a avansat atat de mult, iar 2014 va oferi gadgeturi prin care smartphone-urile si tabletele vor putea fi incarcate wireless. De la iQi Mobile la Duracell Powermat vor fi o multime de oferte disponibile anul acesta.

NeuroOn

Neuro On promite persoanei care o poarta ca ii poate schimba somnul din faza monofazica in cea polifazica. Asta inseamna, potrivit inventatorilor sai, ca somnul va dura mai putin si va fi mai eficient. Proiectul a primit deja peste 400.000 de dolari pe site-ul de crowdfunding Kickstarter si primele modele vor fi scoase la vanzare in septembrie.

iWatch

Apple iWatch este un ceas inteligent, asteptat inca din 2012. Lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc in aceasta toamna.

Oculus Rift

Ochelarii Oculus Rift sunt un gadget care promit sa schimbe pentru totdeauna modul in care cunosti jocurile video. Cu o rezolutie inalta si un senzor de detectare a miscarilor capului, Oculus Rift ofera o experienta memorabila.

Sursa foto:  www.crowdfundinsider.com