Cele mai BIZARE CREATURI MARINE din lume. GALERIE FOTO SPECTACULOASA

De-a lungul timpului, oamenii au descoperit in mari si oceane numeroase CREATURI BIZARE, pe care le-au studiat in fel si chip incercand sa le inteleaga si sa le explice. Iti prezentam mai jos cateva dintre cele mai ciudate si SOCANTE astfel de CREATURI MARINE.

RECHINUL CICLOP

RECHINUL CICLOP a fost descoperit in 2011 de pescarii din golful Californiei. Este de fapt un fetus care a fost scos din pantecele unui rechin. Animalul albinos avea un singur ochi in frunte si o lungime de 55 de centimetri. Multi au pus la indoiala veridicitatea pozei, insa cercetatorii au confirmat ca RECHINUL CICLOP este cat se poate de adevarat.

PESTELE LILIAC CU NAS LUNG

Acest peste deformat a fost gasit pe o plaja din Brazilia. Aripioarele sale par a fi o incrucisare intre picioare si aripi, ceea ce il transforma intr-una dintre cele mai BIZARE CREATURI intalnite. PESTELE LILIAC nu inoata prea bine, scrie americanlivewire.com

Citeste si: TOP 10 CELE MAI BIZARE CLADIRI DIN LUME. GALERIE FOTO

PESTELE DE GHEATA

Aceasta CREATURA BIZARA nu are celule rosii, sangele sau fiind plin de antigel. PESTELE DE GHEATA este una dintre putinele specii de vertebrate cu sange transparent. Asta pentru ca s-a adaptat la lipsa de lumina din adancul apelor reci ale oceanelor.

CRABUL YETI

CRABUL YETI apartine unei noi familii de crustacee. Descoperit in 2005, acesta este inrudit cu homarii, crabii si crevetii. Numele sau provine de la infatisarea neobisnuita, mai precis acea blanita blonda cu care este acoperit.

INGERUL MARII

INGERUL MARII inoata in grupuri si este clasificat in sase familii. CREATURA BIZARA este de fapt o specie de melc descoperita in 2005 de Census of Marine Life la 350 de metri in ocean.

Citeste si: FRUMUSETEA NATURALA A FEMEII ASA CUM NU AI MAI VAZUT-O VREODATA. GALERIE FOTO

HOMARUL ORB

Acest HOMAR ORB are niste clesti lungi si bizari si apartine grupului Thaumastochelopsis, reprezentat de doar patru specimene. Census of Marine Life l-a descoperit la o adancime de 300 de metri.

CREVETELE FANTOMA

Un alt CRUSTACEU BIZAR este si crevetele fantoma. Este transparent si prinde culoare numai atunci cand mananca ceva colorat. Traieste in lacuri si rauri din SUA.

sursa foto: whyfiles.org, americanlivewire.com